Cele Mai Importante Tendințe De Amenajare

Proiectarea peisajului este un subiect magic și mistic. Un peisaj nu este ceva care neapărat iese cu adevărat din stil sau epoci, peisajele atâta timp cât sunt păstrate bine și întreținute au capacitatea de a fi atemporale. În cele din urmă, acestea cuprind starea ta de spirit, atmosfera și o atmosferă pentru proprietatea dvs. și au marea capacitate de a vă ridica spiritul sau de a crea un loc de calm, aproape un sanctuar. Avem cele mai noi tendințe dacă doriți să refaceți sau să vă reproiectați spațiul.

 

Design de peisaj Two-In-One

Proprietarii își doresc funcționalități la fel de mult ca peisajul. Scopul este de a putea folosi de fapt spațiul pentru un scop. Transformându-ți curtea într-un spațiu cu scop, cum? Ei bine, o grădină de legume verticale care poate crea, de asemenea, un gard sau un fel de chenar este un mod plăcut de a te angaja cu grădina ta. O altă idee este un zid de sprijin cu scaune încorporate care creează un spațiu atrăgător pentru prieteni și familie.

Întreținere automată

În epoca modernă, nu ar trebui să ne trezim devreme și să avem grijă de grădinile noastre, tehnologia este în creștere și este timpul să o îmbrățișăm în grădinile noastre la fel de mult ca și în toate celelalte aspecte ale zilei. la viața de zi cu zi. Acum există tehnologie disponibilă pentru tunderea gazonului și udarea plantelor dvs. și acestea sunt investiții excelente pe termen lung! Pur și simplu setați dispozitivele și acestea vor face truc.

Pergole sofisticate

Aceste structuri aeriene fac o revenire imensă și într-un mod modern și inovator. Acestea oferă umbră, vă permit să înșirați lumini și să atârnați și lumini. Cele mai noi versiuni includ încălzitoare de spațiu, sisteme de sunet, iluminat încorporat și vă oferă posibilitatea de a utiliza spațiul din jurul lor pentru a crea o atmosferă captivantă. Acest lucru va duce cu adevărat curtea la nivelul următor