Cele Mai Frumoase Mașini Pe Care Le Veți Găsi

Colecționarii de mașini ar putea să nu caute doar cele mai rapide sau mai puternice mașini de lux. Uneori, ar putea căuta frumusețe și eleganță. Nu este nimic în neregulă cu asta. De fapt, multe mașini au fost făcute pentru ca designul lor să fie admirat și bucurat de spectatori, așa că are sens doar că anumite persoane vor dori să le colecteze pe cele mai bune. Vom vorbi despre unele dintre cele mai uimitoare mașini de lux din lume. Aruncați o privire:

Aston Martin One-77

Această frumusețe a fost dezvăluită pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva din 2009. One-77 este o combinație a tuturor celor mai bune părți ale unui Aston Martin. Are o putere incredibilă a motorului, un design echilibrat și un finisaj elegant. Toate aceste aspecte o fac una dintre cele mai râvnite mașini de pe pământ.

Lamborghini Murcielago

Acest Lamborghini a fost produs între 2001 și 2010. Luc Donckerwolke a fost cel care a proiectat această mașină. La urma urmei, este unul dintre cei mai buni din domeniu. El a creat unul dintre cele mai populare modele Lamborghini vreodată. Acest model prezintă caroseria marcii reduse pentru care este cunoscut Lamborghini. Desigur, acest lucru se adaugă la efectul orbitor al mașinii atunci când este în mișcare.

McLaren MP4-12C

Acest McLaren este primul care a fost construit și proiectat în întregime de companie încă de la F1. În mod clar, rezultatul a meritat mai mult decât așteptarea. Cu liniile sale elegante și ușile foarfece, acest McLaren este unul care va fi amintit pentru anii următori.

Bentley Mulsanne

Bentley este cunoscut ca un brand care promovează luxul suprem când vine vorba de mașini și dintr-un motiv întemeiat. Frumusețea produsă în Marea Britanie are un aer de eleganță liniștită, în ciuda dimensiunilor sale mari. Este clar să vedem de ce acest vehicul durează 12 săptămâni pentru a produce - la urma urmei, nu te poți grăbi cu arta.

1961 Aston Martin DB4 GT Zagato

Cu curba senzuală a unui acoperiș și echilibrul scăzut și larg al unei mașini de curse, acest Aston Martin este un clasic. În mod clar, este la fel de frumos și întoarce capul ca acum 59 de ani când a ieșit.

962 Ferrari 250 GTO

Acest Ferrari rămâne o icoană sportivă pe care mulți o doresc până în prezent. Colecționarii de mașini din întreaga lume se năpustesc cu orice șansă de a pune mâna pe unul dintre puținele modele rămase. La urma urmei, această mașină nu a mai fost produsă din 1964.

Maserati GranTurismo Sport

Masarati și-a perfecționat destul de mult designul, iar acest model îl prezintă perfect. Nasul superb și liniile netede din toată mașina sunt la fel de clasice. GranTurismo Sport este un vehicul creat pentru a aluneca prin cele mai uimitoare orașe din lume.

Ferrari 250 California

Cel mai probabil, ați văzut această mașină fotografiată undeva. Fie că este afișat în camera cuiva sau într-o revistă, Ferrari 250 California este clasicul suprem, cu liniile sale curate și frumusețea elegantă. Există un motiv pentru care este încă un vehicul râvnit.

Porsche 911 Turbo

911 Turbo are un stil mai sportiv decât celelalte Porsche pe care le vedem în mod normal. Ei bine, l-au perfecționat, fără îndoială. De fapt, acest model a fost numit „reperul” lor datorită succesului său incredibil. Nu am putea fi mai de acord.

Jaguar E-Type

Jaguar E-Type este mașina sportivă britanică supremă, cu siguranță. Acest model încadrează perfect spiritul anilor 1960, care a stabilit precedentul unei generații de mașini sport și design-uri de urmat