Cele mai frumoase gradini din Marea Britanie

  • Vineri, 10 Septembrie 2021
  • Turism

Știați că, Anglia are cele mai frumoase grădini din întreaga lume?

Da, ai citit bine ... acum știm de ce se numesc grădini englezești!

Deși sunt multe astfel de gradini de  văzut in intreaga Anglie, acestea sunt cele trei pe care nu le poți rata absolut!

Grădinile Castelului Hampton Court

705 de acri de parc neatins și 60 de acri de grădini formale ... sună încântător, nu?

Hampton Court din Anglia găzduiește acest vis devenit realitate, inclusiv cel mai vechi labirint de puzzle din lume și o viță de vie de record ... este de vazut aceasta frumusete naturala daca vei ajunge sa vizitezi Marea Britanie.

Cei 60 de acri de grădini sunt alcătuite din numeroase grădini mai mici, fiecare având o temă diferită.

Pregătește-te pentru frumusețe spectaculoasă, culori și natură, toate înfășurate într-una, Acesta minuta gradina din Hampton Court este locul care trebuie vazut 100%

Compton Acres

Compton Acres este cu adevărat speciala, deoarece este alcătuita din 5 grădini, toate diferind unele de altele.

Grădinile sunt toate conectate printr-o cale circulară, nu vă faceți griji ... nu veți rata nimic! Proiectanții de peisaj au așezat grădinile în acest mod din acest motiv specific.

Cele 5 grădini sunt Grădina japoneză, Valea împădurită, Grădina italiană, Grădina Rock & Waters și Grădina Heather.

Situate în Poole, Anglia, pe coasta de sud a țării, grădinile magnifice lasă vizitatorii cu uimire, culorile îndrăznețe și luminoase, captivante.

 

Levens Hall & Gardens

Ați vizitat vreodată o grădină amenajată cu peste 300 de ani vechime cu o mare istorie in spate? Levens Hall din Marea Britanie este situat lângă râul Kent, este un teren păstrat meticulos, rezistând testului timpului.

Cele 12 acri de grădini sunt alcătuite din peste 30.000 de flori, pe lângă labirintele de salcie, o grădină de trandafiri, grădină cu fântâni, pajiști de flori sălbatice și un labirint de sălcie sălbatică.

Cei mai mulți vizitatori merg să viziteze caseta și personajele topiary, caracteristica unică absolut uimitoare intalnita doar in aceasta gradina.

Grădinile englezești sunt cunoscute mai ales pentru plantările lor exotice, foișoare de vis, iazuri încântătoare și utilizarea echilibrului și simetriei. Când ajungeți să vizitați Anglia, asigurați-vă că vizitati aceste locuri minunate ... după Big Ben, desigur!