Cele mai dulci destinații din lume pentru iubitorii de ciocolată

Cele mai dulci destinații din lume pentru iubitorii de ciocolată Cele mai dulci destinații din lume pentru iubitorii de ciocolată

Majoritatea oamenilor călătoresc pentru distracție sau pentru a vizita plajele și pentru a se relaxa acolo, dar există unii, care sunt motivați de dragostea lor pentru ciocolată. Câți dintre noi ar putea rezista unei aventuri dulci și cremoase? Turismul cu ciocolată devine din ce în ce mai popular în zilele noastre și acum am adunat cele mai dulci destinații, capitalele de ciocolată și cele mai renumite magazine de ciocolată din lume.

Anglia, Bournville- Casa lui Cadbury

În Bournville putem găsi unul dintre cele mai bune branduri de ciocolată din lume. Acest sat unic găzduiește specialitățile delicioase ale familiei Cadury și oferă vizitatorilor facilități pe tot parcursul zilei, pline de ciocolată și distracție. Avem un ghid turistic propriu care ne arată Lumea Cadbury, care este cea mai mare atracție turistică cu cele 14 zone dulci ale sale. Spectacole interactive, carnavaluri și programe video îi așteaptă pe vizitatori și, dacă dorim, ne putem face propria ciocolată. Bournville este cu adevărat paradisul iubitorilor de ciocolată.

San Francisco | California, SUA

În San Francisco, pe piața Ghirardelli există o cafenea care a fost deschisă în 1852. Este atât de renumită pentru ciocolata sa, încât este o adevărată provocare să pătrunzi în magazin, deoarece este întotdeauna plin de turiști și localnici cu dinți dulci. . În golf fabrica de ciocolată TCHO oferă excursii interesante și aventuroase de ciocolată, unde putem gusta și ciocolata.

Bufet Chocoholic , Vancouver, Ca nimic

Chocolic Buffet din Vancouver ne amintește în cea mai mare parte de o impunătoare casă europeană, unde un imens bufet de ciocolată aduce un platou îi așteaptă pe oaspeții veniți. Oaspeții pot alege dintre prăjituri de casă făcute din ciocolată Schokinag de calitate superioară, prăjituri și plăcinte. Și dacă cineva ar avea sete, există numeroase cocktailuri și lichioruri pe bază de ciocolată din care putem alege cea mai atractivă răcoritoare dulce.

Torino, Italia - Un festival pentru cei dulci

Nu mulți știu că italienii sunt la fel de iubitori de ciocolată delicioasă, ca de paste sau o cafea bună. La Torino există probabil mai mulți producători de ciocolată decât în ​​Belgia și Franța. Acesta este locul în care putem găsi cele mai multe programe de petrecere a timpului liber, tururi de ciocolată, evenimente de ciocolată și un festival anual de 2 săptămâni care așteaptă vizitatorii. Peste 700.000. vizitatorii vin la acest eveniment special.

 Zürich  |  Elveţia

Zurich este casa bomboanelor Toblerone, Lindt, Sprüngli, Teuscher și Callier-Nestlé. Având în vedere acest soi de înaltă calitate, nu este de mirare că elvețienii cumpără cea mai mare ciocolată din lume. Dar chiar dacă sunteți turist, nu este greu să obțineți ciocolată, deoarece oriunde ați merge în Zürich, puteți găsi magazine de ciocolată peste tot. Cu toate acestea, puteți cumpăra ciocolată la cel mai bun preț la fabrica de ciocolată Lindt.

Magnolia Bakery, New York

Această patiserie care ne amintește de anii 50 și-a câștigat adevărata popularitate după scena din seria TV Sex and the City. În această mică patiserie, de la bastoane colorate curcubeu până la tortul de catifea roșie, puteți găsi orice. Cel mai delicios desert al lor este prăjitura lor de ciocolată germană de renume mondial.

 Bruxelles, Belgia- Mecca ciocolatei

Există mai mult de 2000 de ciocolaterii, 16 muzee de ciocolată și 12 fabrici de ciocolată aici. În Belgia, acest dulce este considerat o pasiune națională. Bruxelles este capitala incontestabilă a ciocolatei, unde putem alege dintre cele mai delicioase mărci și bomboane de ciocolată. Nimeni nu poate trece prin elegantele magazine de ciocolată și prăjituri fără a încerca unul dintre dulciurile oferite.