Cele mai de succes actrițe Latino de la Hollywood

Cele mai de succes actrițe Latino de la Hollywood Cele mai de succes actrițe Latino de la Hollywood

În ultimele decenii, am văzut o creștere a reprezentării hispanice și latine în comunitatea actorilor de la Hollywood. Unele dintre actrițele noastre preferate care au jucat multe roluri semnificative în mai multe filme de la Hollywood și emisiuni TV provin din comunitatea hispanică și latină. Următoarele actrițe hispanice și latine au orbit publicul pe ecrane mari și mici și sunt bine cunoscute pe tot globul drept unele dintre cele mai bune actrițe de pe pământ. Au jucat în blockbustere, comedii, emisiuni TV de prim rang și au exprimat de-a lungul anilor câteva personaje memorabile. Să ne uităm la unele dintre cele mai de succes actrițe hispanice și latine de la Hollywood și, dacă simțiți că am lăsat-o pe una, contactați-ne pentru a ne anunța acest lucru

Eva Longoria

Eva Longoria este o renumită actriță de la Hollywood, care este cunoscută mai ales pentru rolul ei de Gabrielle Solis în emisiunea TV de succes ABC, Desperate Housewives. Eva s-a născut pe 15 martie 1975, în Corpus Christi, Texas, unde a crescut și ea în ferma tatălui ei mexican-american. Era cea mai mică dintre cele patru surori, dintre care una avea nevoi speciale. Eva a fost crescută romano-catolică și nu a învățat să vorbească spaniola decât în ​​2009.

Longoria a plecat la Texas A&M University-Kingsville unde a obținut o diplomă de licență în științe în kinesiologie. În timp ce se afla acolo, Eva și-a început cariera de model și a devenit Miss Corpus Christi SUA din 1998.

După facultate. Eva a participat la un concurs de talente în Los Angeles, care, necunoscut pentru ea la acea vreme, va fi descoperirea ei. La scurt timp, Eva a fost reperată și semnată de un celebru artist teatral care i-a iubit talentul și etica muncii. Longoria a obținut primul său rol de televiziune în 1999, când l-a întâlnit pe producătorul executiv Gary Ghiaey în Los Angeles. Ea a jucat în Beverly Hills, 90210 și General Hospital înainte de a obține primul său rol semnificativ ca Isabella Brana în The Young and the Restless.

După ce a părăsit The Young and the Restless în 2003, Eva a fost distribuită în rolul lui Gabriel Solis în Desperate Housewives, rol pe care a continuat să-l joace timp de aproape un deceniu. Interpretarea ei în cadrul emisiunii i-a adus o nominalizare la Premiul Globul de Aur și un câștig la Premiul ALMA în 2006. Longoria a apărut în mai multe alte emisiuni TV și filme și a fost implicată și în unele emisiuni TV ca producător executiv.

Penelope Cruz

La vârsta de 15 ani, Penelope și-a găsit adevărata chemare când a învins alte 300 de fete într-un concurs de actorie susținut de o agenție de talente proeminentă. Acest lucru a ajutat-o ​​să câștige mai multe roluri în emisiuni TV locale până când a debutat în cinematograful spaniol într-un film întunecat spaniol din 1992, Jamon Jamon.

Performanța ei i-a adus nominalizări la premiile cinematografice spaniole și a făcut-o una dintre cele mai apreciate actrițe feminine din Spania la acea vreme. Un an mai târziu, Penelope a jucat în The Age of Beauty, un film spaniol care a câștigat un Oscar. Cruz a continuat să domine cinematograful spaniol până în 1999, când a decis să se mute la Hollywood.

A jucat un rol instantaneu în multe filme de la Hollywood și a lucrat cu actori de top de la Hollywood precum Tom Cruise, Johnny Depp, Matthew McConaughey și alții. Printre filmele sale remarcabile de la Hollywood se numără Blow, Sahara, Waking Up in Reno, Vanilla Sky, Pirates of the Caribbean și mulți alții. Penelope este încă activă și a apărut în filme recente și emisiuni TV precum Grimsby și American Crime Story.

Michelle Rodriguez

Când avea opt ani, Michelle s-a mutat în Republica Dominicană împreună cu mama ei și a rămas acolo până la vârsta de 11 ani. Apoi s-a mutat în Puerto Rico, unde a stat cinci ani înainte de a se stabili definitiv în New Jersey în 1995.

Michelle a obținut primul său rol într-un film din 2000 numit Girlfight, după ce a învins peste 350 de alți candidați. Chiar dacă a fost primul ei film, a fost foarte apreciat și a primit mai multe nominalizări și premii pentru interpretarea sa. Michelle a devenit imediat o actriță foarte căutată și a câștigat roluri semnificative în filme apreciate de critici precum The Fast and the Furious, Resident Evil, Blue Crush, SWAT și multe altele. Michelle a apărut, de asemenea, în multe emisiuni TV și a realizat voci off pentru jocuri precum Halo 2.

Michelle este încă o actriță foarte apreciată la Hollywood și a câștigat roluri majore în filme recente precum Furious 7, The Fate of the Furious și Alita: Battle Angel.