Cele mai de incredere marci de frigidere in 2020

Aceste branduri sunt considerate cele mai de incredere nu doar de catre firmele de reparatii frigidere, ci si de catre consumatorii direct. Printre acestia circula vorba conform careia un frigider de incredere isi merita greutatea in aur. Pe langa faptul ca iti pastreaza mancarea in siguranta, un frigider de incredere de la un brand de top, te poate ajuta sa economisesti o multime de bani cu reparatii frigidere.

Singura problema este sa gasesti un frigider de calitate foarte buna. Desi un frigider de inalta performanta poate fi bine construit si poate avea toate caracteristicile sofisticate pe care le doresti, aceasta nu este o garantie ca va rezista bine in timp. Iata care sunt cele mai de incredere branduri de frigidere, desi acest lucru depinde partial de persoana care va raspunde la intrebare. Totusi, urmatoarele branduri au obtinut note foarte mari in mod constant in fabricarea frigiderelor de incredere in ultimii ani.

1. Firma de relatii frigidere recomanda  Whirlpool

Whirlpool are o reputatie de a construi electrocasnice fiabile, proiectate pentru a rezista mult timp. Desi fac masini de spalat de mai bine de 100 de ani, frigiderele de top sunt acol cele care se bucura de admiratie din partea utilizatorilor.

Statisticile realizate arata ca Whirlpool etse considerata cea mai fiabila marca de frigidere si in general cea mai recomandata marca de electrocasnice.

De la otel inoxidabil anti-amprenta, pana la usir franceze si functii complexe, Whirlpool ofera o gama extinsa de modele de frigidere. Indiferent de stilul dorit, sigur vei gasi un frigider Whirlpool pentru cerintele tale.

2. Firma de relatii frigidere recomanda  Samsung

Daca functiile tehnice sunt o a doua prioritate pentru tine (dupa fiabilitate), atunci poti miza pe Samsung. Brandul coreean aduce tehnologie de ultima generatie in lumea frigorifica, iar rezultatele sunt uimitoare.

Samsung este poate cea mai remarcabila marca de frigidere. Aduce conectare la un alt nivel cu Family Hub. Prin managementul personalizat al alimentelor si organizarea sporita, Samsung Family Hub a revolutionat modul in care oamenii isi folosesc bucatariile.

3. Firma de relatii frigidere recomanda LG

La fel ca si Samsung, LG este un brand cu experienta tehnica, avand sediul in Coreea de Sud. Cunoscut pentru stilul sau elegant si tehnologia inovatoare, LG a fost una din primele marci de electrocasnice care si-a exportat produsele in SUA.

LG ofera o colectie vasta de frigidere de inalta calitate, inclusiv modele side by side, free freezer, care nu ingheata, door to door etc. Daca te gandesti la fiabilitate, afla ca LG s-a clasat pe primul lor in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor in anul 2018.