Cele mai comune mituri despre orgasmul feminin

Nu tot ce ati auzit despre orgasmul feminin este adevarat, exista unele credinte false care, din nefericire, ne pot incurca si ne pot impiedica sa ne bucuram de viata noastra sexuala la maxim.

 

Prin urmare, vom enumera miturile principale care exista in jurul acestei senzatii ultra-placute. Acum veti afla totul despre orgasmul feminin!

 

Cele mai comune mituri despre orgasmul feminin

Mitul 1. Femeile care masturbeaza, au adesea mai putine orgasme atunci cand fac sex

FALS. Doar invers, femeile care se auto-exploreaza stiu ce le place si cum sa-si ghideze partenerul pentru a ajunge la orgasm. In plus, ele practica exercitiile Kegel pentru a tonifia muschii vaginului, pentru a invata sa-i relaxeze si a fi mai sensibili la contact. Cunoasterea reciproca are avantajele sale!

 

Mitul 2. Poti avea un orgasm fara penetrare

ADEVARAT. Bineinteles! Puteti ajunge la punctul culminant printr-o sesiune de sarutari si mangaieri foarte fierbinti, desi nu exista penetrare. Masturbarea si imaginatia dvs. va pot ajuta, de asemenea, sa ajungeti la orgasm.

 

Mitul 3: Femeile au orgasme multiple

ADEVARAT. Din fericire, este absolut adevarat! Femeile au mai multe sanse sa se bucure de mai mult orgasm in aceeasi sesiune fierbinte. Uneori se intampla unul dupa altul, fara intreruperi, alteori pot exista cateva minute diferenta intre ele.

 

Mitul 4. Cand o femeie nu a ajuns la orgasm, este pentru ca nu se bucura de intalnirea sexuala

FALS. Cu totii avem o experienta rea, nimic placut, dar de cele mai multe ori putem trai o experienta foarte sexy si de neuitat, chiar daca nu avem orgasm. Fiecare moment ne bucura, de la „preludiu”, pana la cele mai subtile mangaieri.

 

Mitul 5. Poate exista sincronizare intr-un orgasm

ADEVARAT. Este fantezia multor barbati si filme, in special pornografice, care promoveaza aceasta idee. Este posibil ca un cuplu sa aiba un orgasm exact in acelasi timp, dar este putin probabil sa se intample.

 

Mitul 6. Cu cat este mai mare un penis, cu atat mai intens va fi orgasmul

FALS. Dimensiunea penisului nu influenteaza deloc, iubitul tau nu trebuie sa aiba o dimensiune foarte mare pentru a-ti stimula clitorisul si a te face sa ajungi la punctul culminant. Il puteti obtine chiar si cu ajutorul degetelor.

 

Mitul 7. In timpul orgasmului, constiinta se pierde

FALS. Desi multi oameni pot simti ca in timpul extazului total isi pierd constiinta, in realitate toata atentia noastra este concentrata asupra bucuriei acelui sentiment, dar nu sunteti niciodata inconstient.