Cele mai ciudate cadouri de nunta regala

Familia Regală ne-a fascinat pe mulți dintre noi de ani de zile, iar nunțile lor au devenit unele dintre cele mai urmărite evenimente din întreaga lume. Te-ai întrebat vreodată ce cadouri de nuntă regală vin din zilele mari? Se pare că familia este obișnuită cu un dar ciudat sau două.

O bicicletă tandem

Când Wills și Kate și-au organizat nunta regală, au avut norocul să primească o bicicletă tandem de la prim-ministrul Boris Johnson. Nu suntem siguri unde îl vor folosi, dar cel puțin nu îl pot folosi împreună, nu?

Un taur indian

Meghan și Harry au fost doi dintre ultimii regali care s-au căsătorit și nu au făcut excepție de la unele cadouri neobișnuite. Curând au aflat că au adoptat un taur indian în numele lor – pe nume jucăuș Merry.

Un caiac

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip al Suediei au avut norocul să obțină un caiac cu două locuri pentru nunta lor regală în 2015. Cu toate acestea, se pare că perechea iubește atât în ​​aer liber și chiar și-au găsit o rezervație naturală pentru a o încerca.

Turbă

Nunta Prințului Charles și a Dianei a fost urmărită de milioane de fani din întreaga lume. Prințul este cunoscut pentru dragostea sa pentru agricultură, așa că un sat din Somerset a oferit o tonă de turbă pentru ca regalul să o folosească pe moșia sa.

Ingrediente de gătit

Prințul Filip și regina și-au ținut nunta regală, în timp ce raționalizarea din timpul războiului încă stăpânia națiunea. Din fericire, ghidurile din Australia au oferit cuplului toate ingredientele de care ar avea nevoie pentru a-și coace propriul tort de nuntă.

O nuntă regală este ceva care de obicei vede lumea oprită. Florile, rochia și magia tuturor ne-au captivat pe mulți dintre noi. Acum, la fel să aibă darurile lor, deoarece mulți regali sunt obișnuiți cu o ofrandă ciudată în ziua lor cea mare.