Cele mai bune televizoare din 2021

In 2021, televizoarele sunt mai bune si mai avansate ca oricand si sunt semnificativ mai ieftine. Dar cand cumperi un nou televizor, vrei sa te asiguri ca primesti cel mai bun produs pentru buzunarul tau si trebuie sa iei in considerare multe lucruri. De exemplu, va trebui sa stii ce functii inteligente trebuie sa aiba (aceste functii va vor permite sa utilizati o anumita gama de aplicatii cum ar fi Spotify, Netflix etc.), precum si rezolutia ecranului / pixeli (720p, 1080p sau 4K).

Pentru a va ajuta, am compilat o lista cu cele cele mai bune televizoare de pe piata de astazi, deci decizia pe care il veti cumpara pentru casa dvs. va fi mult mai usoara.

1. LG C7 OLED Series (2021)

In partea de sus a listei noastre pentru anul 2020 este LG OLED C7 – disponibil in ambele dimensiuni de 55 si 65 de inci. Este aici pentru ca ofera o mai buna luminozitate si un control al luminii decat cel de anul trecut C6 (ceva ce nu eram siguri ca este posibil), facandu-l un performer cu o gama dinamica mare, care nu sacrifica capabilitatile dinamice standard din clasa OLED. Acesta ofera imaginilor sale un nou pret care in final transforma OLED intr-o alternativa viabila din punct de vedere financiar la seturile LCD de varf, ceea ce il face, fara indoiala, unul dintre cele mai irezistibile televizoare din 2020

2. Samsung QLED Q9F (2021)

In timp ce Q9F este inca la indemana un televizor LCD si, ca atare, nu poate scapa pe deplin de cateva compromisuri traditionale LCD, stabileste totusi noi standarde intr-o serie de domenii cheie, este vizibil unic intr-un mediu tipic de living luminos si se bucura un design industrial superb. Chiar daca Q9F are o optimizare HDK 4K in ADN-ul sau, este capabil sa arate extrem de bine si cu continut standard dinamic de inalta definitie.

3. Panasonic EZ1002 / EZ1000

Daca sunteti in cautare de o calitate uimitoare a imaginii, atunci EZ1002 este ceea ce cautati Panasonic se intoarce la OLED, dar datorita prelucrarii imaginilor sale, acest televizor (numit EZ1002 in Marea Britanie, dar EZ1000 in Statele Unite) a castigat distinctii, fiind alegerea unor coloristi de la Hollywood la nivel inalt si obtinerea stampilei THX aprobarea calitatii. Practic, ati putea viziona filme la domiciliu, care au fost testate pe acest televizor in studiouri.