Cele mai bune tablete Android

Catalogul tabletelor este mare si fiecare marca ofera o gama larga de modele care se potrivesc nevoilor si buzunarelor fiecarui utilizator, deci alegerea celor mai bune pentru fiecare persoana nu este o sarcina usoara. Din toate tabletele disponibile, acestea sunt cele mai bune pentru noi.

Astazi, analizam cele mai interesante optiuni pe care le avem in magazine, gandindu-ne mai ales la obtinerea unui raport bun pret / calitate. Desigur, daca nu avem o limita de buget, putem merge direct pentru un Galaxy Tab S3 sau un iPad Pro, dar daca trebuie sa ne uitam mai mult la cat cheltuim, avem tablete minunate in toate gamele de preturi care merita amintite.

Galaxy Tab S3

Sa incepem cu cele mai scumpe si vom merge la cele mai accesibile modele si asta inseamna ca prima noastra mentiune va fi pentru Galaxy Tab S3, care este, fara indoiala, cea mai buna tableta Android a momentului, dar de asemenea, cea care va necesita o investitie mai mare. Principalele sale virtuti: ecranul cu o calitate superioara a imaginii, multa putere pentru o tableta Android datorita modelului Snapdragon 820, un design excelent si care sosesc impreuna cu S Pen inclus.

Pixel C

Pixel C este o alegere excelenta pentru cei care cauta un high-end comprimat. Printre calitatile sale se numara un ecran excelent Quad HD, o performanta excelenta in jocuri datorita procesorului sau Nvidia si, ca intotdeauna cu dispozitivele Google, un rol privilegiat in ceea ce priveste actualizarile.

Huawei MediaPad M3

Pentru cei care sunt in mod special in cautare pentru o tableta de 8 inch, cea mai buna optiune este, fara indoiala, MediaPad M3, care, de obicei, a ocupat intotdeauna o pozitie de peste un angajament intre high-end si pretul mid-range. Inutil sa spun, acum mai mult ca oricand, valoarea sa calitate / pret este excelenta: ecran Quad HD, detalii de design high-end, suficienta putere (procesor montat Huawei Mate 8) si chiar camere bune.