Cele Mai Bune Statiuni Eco Din Bali

  • Duminică, 16 Februarie 2020
  • Turism
Cele Mai Bune Statiuni Eco Din Bali Cele Mai Bune Statiuni Eco Din Bali

Ecoturismul este una dintre cele mai importante tendințe de călătorie pentru 2020 . 

Mediul a trecut de la o problemă extremă pentru mulți pentru a deveni unul dintre cei mai importanți factori în planificarea unei călătorii. 

Călătorii încep să solicite mai multe opțiuni ecologice de la furnizorii lor de vacanțe, inclusiv de la cele mai bune eco-stațiuni din Bali.

După stabilirea Obiectivelor ONU de Dezvoltare Durabilă în 2015, tot mai multe companii de turism, hoteluri și mărci se străduiesc să obțină un viitor mai bun și mai durabil pentru toți. Și, Bali este unul dintre cele mai bune locuri pentru călătorii ecologici. 

În iulie trecut, Bali a interzis oficial utilizarea de articole din plastic de unică folosință în eforturile de a reduce poluarea oceanelor. 

Cu toate acestea, ceea ce este și mai impresionant sunt numeroasele eco-stațiuni din Bali. Nu numai că sunt frumoase, dar sunt, de asemenea, toate angajate să-și reducă impactul asupra mediului. 

Vă interesează un sejur ecologic? Consultați cele mai bune șapte stațiuni eco din Bali 

1.      Floating Leaf a fost recunoscută în mod repetat în întreaga lume drept unul dintre cele mai bune locuri de yoga, spa și wellness. Așadar, nu este de mirare că este una dintre cele mai bune eco-stațiuni din Bali. Scopul lor este de a arăta că practicile ecologice și durabilitatea pot fi realizate, oferind în același timp lux de 5 stele. Practicile lor de sustenabilitate includ totul, de la conservarea apei și a produselor biodegradabile până la proiectarea camerelor rotunde pentru a reduce utilizarea materialelor inutile.

2.      Hideout Bali

Nu trebuie să te uiți prea tare pe Instagram pentru a găsi o imagine uimitoare a lui Hideout. Casele iconice din bambus au fost prezentate în aproape fiecare feed de cupluri de călătorie Instagram. Dar, nu sunt doar tendințe ube, ci sunt ecologice. Casele de bambus au fost construite cu minte practici durabile.

3.      Fivelements

Îți dorești o ședere într-o lojă de clasă mondială, care ține de sustenabilitate și vindecare? Fivelements oferă oaspeților șansa de a se trata cu ritualurile de vindecare Puri Ahimsa, împreună cu o ședere ecologică într-o lojă de lux. Întregul personal este ghidat de filozofia și tradiția balinezilor pentru a facilita schimbările pozitive în lume. Cu toate acestea, nu se oprește aici. De asemenea, oferă oaspeților caracteristici ecologice, cum ar fi apă potabilă locală și transport durabil.

4. Bambu Indah

Bambu Indah este un resort de lux. Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune eco-stațiuni din Bali, dar nu doriți să faceți compromisuri pentru confort, rezervați cu siguranță un sejur aici. Aici se pune accentul pe materialele naturale, motiv pentru care proprietatea oferă structuri de bambus și iluminare minimă. Vă veți găsi numai produse de băuturi handmade și organice atunci când faceți duș și frunze de banană ca platou pentru cină.

5 Sanak Retreat

Durabilitatea nu înseamnă întotdeauna susținerea mediului. Există și alți factori care merg în ecoturism, precum sprijinirea comunității locale. Sanak Retreat asigură că aproximativ 98% din personalul lor este din comunitatea locală. Și, de asemenea, susțin programe locale de educație pentru tineret și educație. Totuși, l-au acoperit și pe partea de mediu. Aceasta este o proprietate care nu foloseste deloc plastic.

6. Riviera House

Mulți călători se îndreaptă spre Bali în căutarea unor valuri mari. Așadar, ar fi o infracțiune să redacteze o listă cu cele mai bune eco-stațiuni din Bali și să nu menționeze una potrivită pentru surferi. Situată în cartierul trendy din Canggu, Riviera House oferă o opțiune ecologică pentru oaspeții iubitori de apă. Colibele de bambus în care puteți sta, au un impact foarte mic asupra mediului.

7. Satul Swasti Eco

Satul Eco Swasti este alcătuit din căsuțe fermecătoare, toate din lemn reciclat. . De asemenea, vă ajută să le alimentați grădina ecologică la fața locului, pe care o puteți vizita în timp ce explorați terenul cu oaspeții și blănurile caprine. Ceea ce este deosebit de impresionant în această eco-stațiune este dedicarea lor de a sprijini comunitatea locală. Cu toate acestea, acest tip de compasiune nu este neobișnuit în Bali.