Cele Mai Bune stațiuni de Schi din Lume

  • Sâmbătă, 17 Iulie 2021
  • Turism
Cele Mai Bune stațiuni de Schi din Lume Cele Mai Bune stațiuni de Schi din Lume

Schiatul este un sport de iarnă extrem de popular, care câștigă doar aderență. Cei care trăiesc într-un climat mai rece cunosc atracția atracției stațiunilor de schi și snowboard. Ca newyorkez nativ, sunt extrem de familiarizat cu activitatea distractivă din weekend. Ce ar putea fi mai bun decât familia și prietenii, peisajele frumoase și creșterea ritmului cardiac?

Nu numai că schiul este un favorit al fanilor, dar snowboard-ul și-a făcut marca și recent. Mulți oameni jură că va deveni mai popular decât schiatul în câțiva ani ... cine știe! Tot ce știm este că aceste sporturi de iarnă reci sunt minunate pentru minte și corp! Nu doar schiul și snowboard-ul sunt antrenamente excelente, ci și consumă multă energie mentală. Creierul tău va lucra cu furie pentru a afla ce curs urmează să urmeze ... vorbește despre un antrenament pe tot corpul! Dă deoparte alergând!

Din fericire pentru noi, stațiunile de schi există peste tot în lume ... într-adevăr nu este lipsă! Din păcate pentru noi, asta înseamnă că trebuie să decidem între toate opțiunile excelente! Dar, nu-ți face griji, te-am acoperit! Am alcătuit o listă cu cele mai bune stațiuni de schi din lume ... pregătiți-vă să vă lăudați! Pentru noii veniți, nu vă faceți griji, toate stațiunile de schi oferă lecții doar cu cei mai cunoscuți instructori. Pentru iepurașii avansați de zăpadă, veți fi în rai cu aceste pante uimitoare și vederi epice. Aduceți întreaga familie la plimbare ... va fi una pentru cărți!

Top 10

1. Val-d'Isère 2. Whistler, Canada 3. Courchevel, Franța 4. Zermatt, Elveția 5. St Moritz, Elveția 6. Chamonix, Franța 7. Aspen, SUA 8. Verbier, Elveția 9. St Anton, Austria 10 Val Thorens, Franța

Fie că tu și gașca decideți asupra Europei și a Alpilor sau asupra scenei de zăpadă din America de Nord, suntem siguri că nu puteți lua o decizie proastă. Acestea sunt cele mai bune stațiuni de schi din lume și, din motive întemeiate! Așa că așezați-vă, relaxați-vă și luați o delicioasă ciocolată fierbinte lângă foc într-una dintre cele mai bune cabane din lume!