Cele Mai Bune Și Mai Accesibile Stațiuni De Schi Din SUA

  • Duminică, 20 Februarie 2022
  • Turism

Planificarea unei vacanțe la schi este întotdeauna interesantă, de la perspectiva de a zbura pe trasee până la încălzirea în cabană cu o ceașcă de cacao fierbinte pentru a te încălzi imediat. Singurul lucru care ar putea reține toată această bucurie este prețul final. Nu există altă modalitate de a spune, dar excursiile la schi pot ajunge cu adevărat să coste o avere. Dar nu trebuie să fie întotdeauna așa: poți vizita aceste stațiuni de schi de top, la prețuri accesibile, care îți vor permite să te bucuri de călătoria ta fără a fi nevoit să-ți faci griji că nu vei da banii.

Sugarloaf, Maine

Sugarloaf Mountain este a doua cea mai mare stațiune de schi la est de Mississippi și a doua ca lungime din New England. Stațiunea de schi are peste 60 de mile de trasee marcate și treisprezece telescaune care pot transporta peste 20.000 de schiori într-o oră. Sezonul de la Sugarloaf începe la mijlocul lunii noiembrie și durează până la începutul lunii mai.

Winter Park Resort, Colorado

Winter Park Resort este situat în Munții Stâncoși, în Winter Park, la aproximativ o oră și jumătate de mers cu mașina de Denver. Este cunoscut pentru că găzduiește mai mulți schiori de seamă, inclusiv medaliatul olimpic de argint Elizabeth McIntyre, Ryan Max Riley, Ryan St. Onge și Michelle Roark. Raportul este deschis pe tot parcursul anului și în timpul verii vă puteți bucura de ciclism montan, drumeții și vizitarea obiectivelor turistice aici.

Powder Mountain, Utah

Powder Mountain este situat la est de Eden, Utah (nicio legătură cu John Steinbeck aici!) și se află la aproximativ 55 de mile de Aeroportul Salt Lake City. Este cea mai mare stațiune de schi din SUA în ceea ce privește suprafața schiabilă, cu 154 de trasee și nouă teleschiuri.

Mission Ridge, Washington

Zona de schi Mission Ridge se găsește lângă Wenatchee. Aici, o medie de aproximativ 200 de centimetri de zăpadă pe an, cu aproximativ 300 de zile însorite, o face perfectă pentru schi. Zona sa schiabilă se întinde pe peste 2000 de acri, ajutată de șase teleschiuri. Medaliatul cu aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 1984, Bill Johnson, sa antrenat la Academia de schi Mission Ridge când era adolescent.

Mount Hood Meadows, Oregon

Mount Hood Meadows este situat în nordul Oregonului, la aproximativ 67 de mile est de Portland și este cea mai mare stațiune de schi de pe munte. Are 11 telescaune și 87 de trasee, în cea mai mare parte formate din trasee albastre intermediare, dar cu o cantitate semnificativă de trasee experte în diamante dublu-negru.