Cele mai bune plaje din Portugalia

  • Sâmbătă, 29 Februarie 2020
  • Turism
Cele mai bune plaje din Portugalia Cele mai bune plaje din Portugalia

Portugalia are o serie de minuni naturale diferite, care merită vizitate în timp ce sunteți , în special, plajele sunt ceea ce face această țară atât de populară printre turiști și iubitorii de mare. Aici am pregătit o listă cu cele mai bune plaje din Portugalia

Portugalia are unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Ele apar adesea printre plajele TOP ale lumii, așa că haideți să aruncăm o privire asupra lor!

Praia Da Rainha

Praia Da Rainha , cunoscută și sub numele de Queen's Beach, este un mic golf care este absolut ideal pentru înot. 

Are o senzație aproape magică pentru că vei fi sigur că te vei îndrăgosti de momentul în care vei ajunge. Apa este limpede, iar orașul în sine este foarte fermecător.

Peniche

Există numeroase plaje pe care le puteți vizita în orașul Peniche , inclusiv plaja North Sand Portinho, plaja Gâmboa și multe altele. Apele de aici sunt foarte calme, ceea ce le face ideale pentru surfing.

Aici veți găsi kilometri de coastă de nisip, care este foarte primitor. Este un loc minunat de vizitat pentru întreaga familie. Nu veți avea probleme nici să găsiți restaurante și cafenele din zonă.

Praia da Marinha

Praia da Marinha are o serie de formațiuni de rocă înalte, peșteri și golfuri care o fac o priveliște cu adevărat spectaculoasă. Este una dintre cele mai bune locuri din întreaga țară pentru snorkelling din cauza apelor albastre limpezi și a vieții mari a mării.

Aceasta este o plajă turistică foarte populară, așa că fiți pregătiți să luptați cu mulțimea.

Nazare

Nazare este o plajă binecunoscută pentru valurile sale uriașe, tocmai de aceea atrage atât de mulți surferi în fiecare zi. Stâncile falnice și capela de deasupra lor fac din această plajă un loc minunat pentru a vă relaxa în natură pentru puțin timp.

Aici este cel mai mare canion subacvatic din toată Europa, cu o lungime de peste 100 de mile. Pescuitul este o activitate foarte frecventă în acest oraș, iar fructele de mare locale sunt pur și simplu delicioase.

Praia Zambujeira do Mar

Praia Zambujeira do Mar este locul perfect pentru vizitarea familiilor. Are numeroase restaurante cu porții generoase de fructe de mare delicioase.

Există mai multe trasee pe care puteți face drumetii în această zonă pentru a vă bucura de toată natura pe care o oferă. În august are loc în fiecare an un festival de muzică masivă pe care ar trebui să încercați să-l prindeți. Dacă doriți o pauză de la turiști, încercați să veniți aici în extrasezon.