Cele mai bune plaje din Italia

Cele mai bune plaje din Italia Cele mai bune plaje din Italia

 Italia este cunoscută pentru multe lucruri, inclusiv pentru plajele sale remarcabil de frumoase. Dacă intenționați să vizitați această țară, va trebui să știți despre unele dintre cele mai bune plaje de vizitat. Aceste atracții naturale superbe vă vor oferi un loc idilic pentru a vă relaxa și a vă bucura de călătorie.

Plaja Acquafredda di Maratea, Basilicata

Acquafredda este un sat mic și plăcut situat aproape de Maratea și are câteva plaje cu adevărat uimitoare pe care să le vizitați. O parte din distracția de a vizita această plajă este să ajungi acolo. Va trebui să parcurgeți șoselele montane sinuoase înainte de a ajunge la aceste plaje cu nisip.

Plaja Midnight Cove este deosebit de izbitoare și minunată pentru a merge pe jos. Aceste plaje sunt înconjurate de stânci înalte, care oferă o priveliște foarte memorabilă. Acesta este unul dintre puținele locuri în care doar culcatul este o experiență incredibilă.

Plaja Camogli, Liguria

Plaja Camogli din Liguria este un alt loc foarte frumos de vizitat când veniți aici. Există numeroase cluburi și stațiuni și în această zonă. Această plajă specială are kilometri de țărm de nisip pentru a vă plimba și admira priveliștea.

Aici puteți urma un curs de scufundări pentru a obține certificarea dacă acest lucru vă interesează. Puteți comanda băuturi pe plajă și vă vor fi aduse direct. Munții din fundal creează o scenă spectaculoasă pe care nu o vei uita niciodată. Acesta este unul dintre cele mai superbe locuri din toată Italia.

Plaja Procchio, Elba, Toscana

Plaja Procchio de pe insula Elba, Toscana, este un loc minunat pentru întreaga familie de vizitat. Vă va oferi peisaje cu adevărat memorabile și oportunități excelente de înot. Mulți oameni vin, de asemenea, aici pentru a face surf și scufundări.

La Guardiola Saling Club este în apropiere. Veți putea închiria canoe pentru a le scoate și pe ocean. Barul de aici vă va oferi locul perfect pentru a vă relaxa cu o băutură în timp ce vă relaxați în împrejurimile frumoase. Oricine vizitează Italia ar trebui să încerce să vină aici cel puțin o dată.

Plaja Capreria, Sicilia

Plaja Capreria , care se găsește în Sicilia, are tone de golfuri minuscule pe care le poți simți liber să le explorezi în timp ce ești acolo. Spre deosebire de multe alte plaje din toată țara, aceasta nu este de obicei plină de turiști.

Dacă doriți să scăpați de agitația orașului, aceasta este o opțiune fantastică de luat în considerare. Are ape cristaline, ideale pentru înot și scufundări. De asemenea, veți găsi câteva trasee de drumeții din apropiere, dacă doriți să faceți mișcare în timp ce explorați peisajul local.

Fuili Cove, Sardinia

Fuili Cove din Sardinia este o plajă mică și retrasă, înconjurată de stânci înalte și aproape verticale. Este o priveliște cu adevărat uimitoare de văzut și unul dintre cele mai bune locuri din țară pentru scufundări.

Dacă doriți o aventură accidentată în timp ce vă aflați în Italia, acesta este locul perfect de vizitat. Veți găsi satul Sas Linnas Siccas la doar câțiva kilometri distanță. A fost inclus de multe ori pe listele celor mai frumoase locuri din lume.