Cele mai bune oferte pe care le așteptăm de la Amazon Prime Day 2020

Cele mai bune oferte pe care le așteptăm de la Amazon Prime Day 2020 Cele mai bune oferte pe care le așteptăm de la Amazon Prime Day 2020

Poate că cea mai bună parte a Amazon Prime Day sunt ofertele. De obicei, dispozitivele tehnologice sunt investiții costisitoare pe care trebuie să le faceți cu adevărat, dar atunci când multe dintre cele mai bune dispozitive ies la Oferta, este mult mai ușor să accesați doar „Adăugați în coș”.

Cu câteva luni înainte de Prime Day 2020, am verificat lista noastră cu cele mai bune oferte din 2019 pentru a vedea cum prețurile respective sunt astăzi, comparativ cu reducerile Prime Day de anul trecut. Asa, veți avea o idee mult mai bună despre ce produse merită să așteptați să le cumpărați până la Prime Day 2020

Fie că doriți un laptop nou, tabletă, telefon, difuzor inteligent, căști, tehnologie inteligentă pentru acasă sau accesorii, nu doar că va fi o ofertă Prime Day 2020 pentru dvs., este posibil să existe o ofertă pe Amazon chiar acum de cumparat:

Amazon Echo Show

Are un ecran de 10 inch, astfel încât să , puteți viziona emisiunile dvs. preferate Prime Video.

Google Pixel 3 este încă unul dintre cele mai bune telefoane Android pe care le puteți cumpăra, datorită software-ului său curat pentru Android, camerelor uimitoare și funcțiilor unice.

Samsung Galaxy S10 și S10 + sunt smartphone-uri excelente, cu camere si ecrane superbe.

Kindle Oasis este cel mai bun e-reader pe care îl puteți cumpăra și este la vânzare la un pet bun de 249 usd. Are un design elegant, subțire și butoane de întoarcere a paginii pentru a face lecturile de carte electronică o plăcere.

Ring Video Doorbell Pro vă va avertiza când există cineva la ușă. De asemenea, puteți vorbi cu ei dacă sunteți acasă sau nu. Acestea sunt întotdeauna un succes pentru Amazon, așa că așteptați-vă la mai multe reduceri mega.

Casti wireless On-EAR Beats solo 3 face căștile grozave, iar Solo-on-ear nu face excepție. 

Sunt confortabili, oferă o calitate audio excelentă și sunt wireless. Vom vedea probabil următoarea generație de Beats înainte de Prime Day 2020, ceea ce înseamnă o mulțime de stocuri în exces pentru a fi vândute la reducere.

AirPods sunt, probabil, cele mai populare căști cu adevărat wireless pe care le puteți cumpăra.

Fitbit Alta HR este unul dintre cele mai bune produse din gama lor. În plus, are un monitor de ritm cardiac ce urmărește antrenamentele cu exactitate. Ne imaginăm că ar mai putea exista un stoc excesiv al acestui produs, Google cumparand Fitbit anul trecut.