Cele mai bune nume pentru fete

  • Miercuri, 16 Decembrie 2020
  • Familie
  • Publicat de
nume de fete nume de fete

Care sunt cele mai populare cinci nume pentru fete?

Iata cele mai populare cinci nume pentru fete pentru 2021. Continuati sa cititi primele 100 de nume de fete, impreuna cu semnificatia, originea si popularitatea lor de-a lungul anilor accesand linkul nume de fete.

  • Emma
  • Olivia
  • Ava
  • Isabela
  • Sofia

Ai facut totul, de la depozitarea dulapului ei pana la construirea patutului pentru noua ta fetita, dar inca nu ai ales un nume. Alegerea unui nume pentru bebelusul dvs. poate parea una dintre cele mai descurajante sarcini din timpul sarcinii. Fiecare nume iti aminteste de cineva sau are vreo asociere pozitiva sau negativa pe care nu vrei sa o incorporezi in identitatea bebelusului tau. De aceea, parcurgerea listelor de nume de bebelusi de top ca aceasta va poate ajuta sa va inspire si chiar sa va constientizeze numele pe care poate nu le-ati luat in considerare inainte.

Inscrieti-va la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu cele mai populare nume si tendinte pentru bebelusi.

Nume de fete la moda

2019 a primit un nou nume in ravnitul top 10 clasament: Harper . Harper a iesit din top zece in 2017, dar s-a intors!

Premiul pentru cel mai mare salt de pe lista, facandu-l cel mai rapid nume de fata in popularitate, revine lui Meghan . Meghan a trecut de la pozitia 1.404 la 701 in doar un an.

Alte nume de fete cu cea mai mare schimbare pozitiva din 2018 includ: Dior, Adalee, Palmer, Oaklynn, Haisley, Keily, Novah si Yara.

Puteti gasi o competitie dintre primele tendinte nume de copil din 2019- a runda de pana aici .

Numele fetelor mai putin populare

In ultimul an, unul dintre cele mai populare nume a cazut din top 10: Abigail .

Cu toate acestea, Audrina a inregistrat cel mai semnificativ declin in ultimul an, coborand 322 de ranguri de la 856 la 1.178. Courtney a fost chiar in urma cu 242 de locuri, iar Angelique chiar cu 227 de locuri.

Alegerea unui nume pentru fetita dvs. este foarte important. Acesta va contribui la dezvoltarea si personalitatea ei. Un nume bine ales in 2021 trebuie sa fie unul scurt, sa sune bine in engleza, franceza, sa transmita emotie si sa nu fie foarte comun.

Nimeni nu si-ar dori mai multe persoane intr-o sala si atunci cand se striga "Maria" sa raspunda 10 fete.

Alte nume de fete notabile de pe lista includ: Marjorie, Anabele, Marisa, Elsa si Jessa.

Numele partajate

Numirea unui bebelus pentru un membru al familiei este o traditie pe care o au multe familii, dar executarea partajarii numelor poate fi foarte diferita. In unele traditii, este obisnuit sa se desemneze numele de familie al mamei in numele oficial al copilului drept prenume.

In altele, ar putea fi vorba despre continuarea utilizarii unui nume de familie preferat. In afara familiei, ganditi-va la personajele celebre sau istorice populare (sau nepopulare) care vor impartasi numele fetei dvs. Sunt persoanele cu care vrei sa fie asociata fiica ta?

In bine sau in rau, asocierea cu o persoana celebra care are acelasi nume probabil va va urmari copilul pe tot parcursul vietii, asa ca aveti grija speciala pentru a va asigura ca este una buna!