Cele mai bune modalități de a suporta zborurile cu o mască de față

Călătoriile în timpul pandemiei globale au multe dezavantaje, iar îndurarea zborurilor lungi cu o mască de față este doar unul dintre ele. Dar, în ciuda disconfortului, acest lucru este de obicei obligatoriu și necesar pentru siguranța tuturor pasagerilor, iar aceste sfaturi te vor ajuta să-l faci puțin mai suportabil.

Pregătiți-vă

Cu cât porți mai mult timp o mască de față, cu atât este mai ușor să te obișnuiești cu ea și de aceea mulți oameni pot îndura să o poarte perioade prelungite de timp la locul de muncă. Dacă slujba ta nu cere utilizarea constantă a unei măști de față, pregătește-te pentru această experiență purtând-o în aer liber sau acasă.

Alegerea corectă

Dacă măștile din pânză reutilizabile nu se simt suficient de confortabile și respirabile, lăsați-le după zbor. Măștile chirurgicale obișnuite pot fi cea mai bună alegere pentru această ocazie, deoarece sunt realizate dintr-un material ușor.

Planuri de călătorie

Zborurile pe distanțe lungi și cursele lungi cu autobuzul și trenul sunt cel mai bine evitate în acest moment. Dacă nu vă puteți reprograma călătoria, planificați-o strategic pentru a vă asigura că evitați escalele lungi, astfel încât să nu fiți nevoit să petreceți mult timp la un aeroport aglomerat.