Cele Mai Bune Mașini Pentru Șoferii Adolescenți

Știm cu toții cât de entuziasmați devin adolescenții când învață să conducă. De îndată ce trec testul, vor să-și ia propria mașină și să-și câștige propria libertate de a merge oriunde pe cont propriu. Ei bine, dacă doriți să cumpărați o mașină adolescentului dvs., dar încercați să decideți care să cumpere, suntem aici pentru a vă ajuta. Am găsit primele 5 cele mai bune opțiuni de mașină pentru adolescenți.

Mazda 3

Mazda 3 este agil și accesibil. Cu un scor de 81 de etape de viață, este o mașină destul de sigură, ceea ce o face o alegere bună pentru noii șoferi. Vine cu FCW și AEB standard. Prețul pentru unul poate varia de la 18.095 USD la 24.945 USD.

Toyota corolla

Cu un scor Life Stage de 81, Toyota Corolla este o altă alegere bună pentru un începător. De mult timp, această mașină a fost o alegere sigură și sigură datorită FCW și AEB. Deoarece este reproiectat pentru 2020, fii atent la ofertele la modelele mai vechi. Corolla poate costa între 18.700 și 22.880 USD.

Honda Civic

Honda Civic este o altă alegere de lungă durată, având în vedere că scorul său Life Stage este de 80. O alegere responsabilă, deoarece are Android Auto și Apple CarPlay, precum și FCW și AEB, care sunt standard pe majoritatea versiunilor. Prețul lui Civic variază de la 18.840 $ la 28.650 $.

Honda Fit

Acest hatchback subcompact are un scor Life Stage de 79, care este, de asemenea, o alegere excelentă pentru șoferii adolescenți. Oferă versatilitate datorită scaunelor sale multi-configurabile. În plus, are o economie excelentă de combustibil. Poate costa oriunde între 16.190 și 21.520 USD.

Kia Forte

Cu un scor de 77 de etape de viață, Kia Forte este o altă alegere excelentă pentru adolescenții care tocmai au început să conducă. Are o economie impresionantă de combustibil și manevrabilitatea sa este receptivă. Ca să nu mai vorbim, sistemul de infotainment al Forte este ușor de utilizat. Prețul pentru un Forte variază de la 17.790 dolari la 21.990 dolari.