Cele mai bune locuri pentru a cumpara mobila

Când ai norocul de a avea o curte, vrei să te poți bucura de ea și să petreci timp afară când vremea este frumoasă. Cu toate acestea, înainte de a ieși și a cumpăra mobilier de exterior, asigurați-vă că situația dvs. de mobilier de interior este îngrijită. La urma urmei, este important să acordăm prioritate lucrurilor. Cu toate acestea, mobilierul de terasă pare a fi un lucru pe care mulți oameni tind să-l treacă cu vederea atunci când își proiectează curtea din spate. Pentru a profita la maximum de grădină, aruncă o privire în jur și găsește mobilierul potrivit pentru tine, bugetul și nevoile tale. Iată câteva dintre cele mai bune mărci și colecții de mobilier de exterior în funcție de clienți.

Ikea

La fel ca toate lucrurile legate de casă, Ikea este cel mai bun loc accesibil pentru a obține mobilier de exterior. Toate piesele lor sunt pre-tratate pentru rezistență la intemperii și au peste 100 de produse în colecția de exterior! De la scaune înalte la scaune joase, scaune de bar și mese pliante, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă amenaja curtea ca un profesionist.

Herman Miller

Herman Miller este un brand care ar putea fi cel mai respectat magazin de design din lume. Colecția Magis Outdoor este fermecătoare și proiectată cu expertiză. Magis a lucrat cu mari designeri la această colecție, făcând fiecare piesă ușoară, jucăușă și disponibilă într-o varietate de culori.

Wayfair

Un nume de frunte în cumpărăturile online pentru casă, Wayfair nu trece cu vederea mobilierul de exterior. Acestea oferă o selecție largă de piese de terasă care se află într-o gamă largă de prețuri, făcându-le o alegere bună pentru aproape toată lumea. Site-ul are în mod regulat tot felul de vânzări și promoții, oferind în același timp opțiuni demne de spălat, cum ar fi mobilier de terasă personalizat. Un alt punct de vânzare excelent este livrarea gratuită a comenzilor de peste 49 USD.

Depozit

Când căutați mobilier de terasă, Home Depot este ghișeul unic pentru tot ce aveți nevoie. Acestea oferă tot felul de nume de renume în mobilier de exterior la prețuri rezonabile. Colecția din magazin poate fi mai sezonieră, dar și site-ul online este excelent. Categoriile lor sunt bine organizate și ușor de navigat, ceea ce face o experiență plăcută de cumpărături.

Amazon

Unul dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul din lume, nu este de mirare că Amazon are și o gamă largă de mobilier de exterior. Există mulți producători diferiți de a alege, precum și o selecție largă de piese. Cireșul de deasupra trebuie să fie și transportul gratuit.

Lowe's

Un alt nume important pentru cumpărăturile la domiciliu este Lowe's. Au o selecție largă de mobilier de terasă care se va potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră. Similar cu alte magazine fizice, selecția lor în magazin va fi mai sezonieră decât varietatea lor online. Un alt avantaj este garanția pe care o obțineți pentru piesele pe care le cumpărați. Lowe's oferă o garanție de 1-5 ani pentru piesele de mobilier. În timp ce alți comercianți cu amănuntul ar putea avea și opțiuni de garanție, este bine să știți aceste lucruri în avans înainte de a cumpăra ceva.

Crate & Barrel

Crate & Barrel este unul dintre locurile mai elegante pentru a cumpăra mobilier de terasă. Colecțiile lor sunt întotdeauna șic și bine proiectate, cu un nivel fiabil de calitate. De la scaune de terasă elegante până la secțiuni și seturi de luat masa, cumpărăturile de aici vă vor oferi tot ce aveți nevoie pentru experiența perfectă în aer liber.