Cele mai bune jocuri online pentru PC

Cele mai bune jocuri online pentru PC Cele mai bune jocuri online pentru PC

In ultimii ani, panorama s-a schimbat foarte mult in lumea jocurilor video. Consolele de jocuri sau PC-urile raman principala dilema pentru multi gameri, desi multi dintre ei joaca in ambele.

Aceste titluri au cateva particularitati. In primul rand, putine dintre ele sunt complet gratuite. In mod normal, ele integreaza elemente de plata, cunoscute sub numele de microtransactii. Prin urmare, desi puteti descarca si juca aceste jocuri gratuit pe PC-ul dvs., va trebui sa platiti daca doriti sa ajungeti la varf rapid sau sa obtineti elemente mai puternice.

Pentru ei si pentru cei care doresc sa intre in acest vast univers, impartasim acest ghid cu cele mai bune jocuri PC online din acest sezon.

Jocuri de fotbal

Pro Evolution Soccer 2018 PES 2018 este pariul lui Konami in domeniul simularii fotbalului pentru sezonul 2017-2018. Aceasta editie ofera asa-numitul joc Magistral, care adauga imbunatatiri cum ar fi atingerea realista, driblingul strategic si atentia reinnoita la jocul de mingi oprite, una dintre datoriile restante ale acestui joc pana in prezent.

Jocuri de razboi

Mass Effect: Andromeda Unul dintre cele mai anticipate este titlul cu care Bioware va relua seria de rol, aventura si actiune. Mass Effect: Andromeda ne pune in pielea soldatilor de elita, explorator si ghid in sarcina de a gasi o noua casa pentru omenire intr-o galaxie neexplorata. Imbunatatirile vizuale reprezinta un punct important in dezvoltarea jocului, cu rezolutii de pana la 4K si o calitate grafica brutala.

Jocuri de curse

Need for Speed: Payback Seria Need for Speed inca o data domina drumurile vitezei jocurilor pe PC in 2017 cu Need for Speed: Payback, un joc dezvoltat de Ghost Games.

Jocuri de strategie

Stellaris Odiseea spatiala in care ne imbarca creatorii Crusader Kings si Europa Universalis este un adevarat dar pentru iubitorii de strategie. Paradox Development Studio prezinta Stellaris, o evolutie a genului de strategie, cu explorarea spatiului in centrul sau. Stellaris este un joc provocator care recompenseaza explorarea interstelara pe masura ce treceti, descoperiti, interactionati si aflati mai multe despre multitudinea de specii pe care le veti intalni in timpul calatoriilor dvs.