Cele mai bune filme Horror de pe HBO

Cele mai bune filme Horror de pe HBO Cele mai bune filme Horror de pe HBO

HBO Max a avut lansarea oficiala in mai 2020, dar continua sa creasca, sa se dezvolte si sa adauge continut nou. Desi o mare parte din programele foarte asteptate nu vor fi lansate pe HBO Max decat mai tarziu in an sau in 2021, exista inca o multime de seriale TV si filme originale si autorizate, clasificate si licentiate. HBO Max are in special o colectie foarte puternica de filme horror.

HBO Max include o gama larga de indie, clasice, noi clasice si unele dintre cele mai bune filme horror lansate in ultimii ani. Serviciul de streaming face usor sa gasesti filme pe care sa le adaugi pe lista ta de  filme horror (da click pe lista cele mai tari seriale, daca vrei sa incepi un serial nou la care sa te uiti, ai o multime de alegeri din care te poti inspira).

Night of the Living Dead (1968)

Nicio lista de filme horror nu este completa fara o selectie George A. Romero. Night of the Living Dead ii are ca actori pe Duane Jones si Judith O'Dea si sunt aproximativ sapte persoane care se gasesc prinse intr-o ferma rurala, intr-o lupta mortala impotriva zombi. Night of the Living Dead a ajutat la redefinirea genului filmului horror si a creat un nou val de realizare a filmelor horror. Romero a ajutat intr-adevar sa faca genul filmului zombie sa ajunga ceea ce este astazi.

A NIghtmare on Elm Street (1984)

Daca ati vazut A Nightmare pe Elm Street cand erati copil, exista sanse foarte mari sa aveti probleme sa adormiti cel putin o saptamana. Freddy Krueger (Robert Englund) isi lasa amprenta in lumea filmelor de groaza cu aceasta prima intrare in saga Freddy Krueger. Freddy este un demon care bantuie visele adolescentilor. Un cosmar de pe Elm Street este unul dintre cele mai timpurii filme si unul dintre cele mai bune. Indiferent daca iti place sau nu, nu se poate nega ca Freddy este unul dintre cei mai iconici monstri ai secolului XX.

Ready or Not (2019)

Samara Weaving dovedeste ca este one to watch cu carismaticele sale performante de eroina in Ready or Not. Grace tocmai s-a casatorit si, ca parte a traditiei Le Domas, ea trebuie sa joace un joc. Acest lucru duce la faptul ca Grace se angajeaza intr-un joc mortal de-a v-ati ascunselea cu noii ei socrii. De asemenea, joaca Adam Brody, Andie MacDowell, Mark O'Brien si Henry Czerny. Ready or Not nu este doar una dintre cele mai bune comedii de groaza din ultimii zece ani, dar are si una dintre cele mai satisfacatoare finalizari din toate timpurile.

Jaws (1975)

Jaws a ajutat la rationalizarea fricii fata de rechini prin amplificarea acesteia. Steven Spielberg a regizat Jaws cu Roy Scheider, Robert Shaw si Richard Dreyfuss. Beachgoers se simt terorizati de un rechin care mananca oameni. Depinde de o echipa de experti sa vaneze si sa opreasca bestia. Exista multe motive pentru care Jaws este unul dintre cele mai bune filme ale lui Spielberg, iar unul dintre ele este ca este distractiv de la inceput pana la sfarsit.

Final Destination (2000)

Franciza Final Destination dovedeste ca nu exista niciun deces care sa scape de film. Devon Sawa, Ali Larter, Kerr Smith si Tony Todd joaca in Final Destination, un film despre un adolescent care are o viziune psihica ca el si toata lumea dintr-un avion vor muri. Coboara din avion si ia cu el cateva persoane. La scurt timp, avionul explodeaza, ucigandu-i pe toti care erau la bord. Moartea incepe sa vina pentru cei care au parasit avionul, unul cate unul in moduri groaznice. Filmul original este foarte absurd si foarte distractiv.