Cele mai bune filme de ras

Cele mai bune filme de ras Cele mai bune filme de ras

Spre deosebire de alte arte, cinematografia este ceva care place tuturor, atat tineri cat si batrani. De fapt, cui nu-i place sa mearga la cinema sau sa priveasca cele mai frumoase filme comedie cu partenerul sau prietenii lor intr-o zi de iarna friguroasa? Cand ne plictisim, sa vedem un film este primul lucru la care ne gandim. Ei bine, logic, pentru ca cinematografia ne face sa simtim lucrurile iesite din comun, ne face sa gandim, ne distreaza sau ne sperie. Si, desigur, ne face sa radem.

Dupa cum stim cu totii, rasul este primul pas care trebuie facut pentru a porni pe o cale spre fericire. Si, desigur, noua ne pasa de cititorii nostri si dorim sa fiti fericiti, mai presus de toate. Acesta este motivul pentru care astazi va aducem o lista cu cele mai bune filme comedie, pe care le puteti viziona chiar acum.  Vizitati https://foxi.ro/articol/filme-comedie pentru a vedea lista completa cu cele mai bune comedii din toate timpurile.

Viata lui Brian, una dintre cele mai bune comedii

Din camera noastra de stiri, declaram ca Monty Python sunt regii absoluti ai cinematografiei comediei. Iar acest film pe care ti-l aducem astazi, „ Viata lui Brian ”, este, cu permisiunea „Cavalerilor mesei patrate”, cel mai bun si cel mai amuzant film al acestor creatori inepuizabili de gags si situatii comice. Una dintre acele comedii obligatorii pentru orice iubitor de cinematografie comica.

Acesta spune povestea lui Brian, un om confundat cu mesia , dar care duce o viata total diferita de cea a lui Isus Hristos. Acest lucru da nastere unor situatii nebune , precum scena mitica de lapidare, fosti leprosi sau Frontul popular al Iudeii. Cu adevarat un film pe care il recomandam tuturor. 

Marele Lebowski

Cei Coen Brothers sunt unul dintre cei mai mari producatori de film din duo istoria acestei arte. Spre creditul lor, au filme grozave precum ' ' Fargo ' ', '' No Country for Old Men '' sau '' Despre Llewyn Davis ''. Si desi in toate filmele sale este prezent un stil de umor foarte acid si intunecat, este in `` Marele Lebowski '' pentru prima data cand putem vedea dezlantuirea benzii comice a lui Coen.

Povestea urmeaza '' The Dude " un bolovar somer care, dupa o „rapire” planificata si absurda, cere o rascumparare mare care sa aduca probleme protagonistului. Acest film are unul dintre cele mai bine cotate scenarii atunci cand vine vorba de comedie. Este un film unic de acest gen, deoarece desi baza lui este umorul, acesta contine un numar mare de nuante.

Ia banii si fugi, un alt dintre cele mai bune filme de ras

Woody Allen este unul dintre cei mai buni regizori din istoria filmului pentru multi spectatori. Printre filmografia sa extensiva (el arata un film pe an), exista titluri grozave pe care le putem scoate la iveala. Daca este ceva prezent in toate capodoperele sale, umorul este mereu prezent, chiar daca este un umid acid, nostalgic sau chiar trist.

Dar nu este cazul filmului despre care vom vorbi. „Ia banii si fugi” este un film deschis comic. Spune povestea lui Virgil Starkwell sub forma unui documentar fals. Naratiunea progreseaza datorita interviurilor cu rude si cunoscuti ai protagonistului, care ne povestesc despre experientele sale esuate ca talhar de banca.

Scarry movie, un alt film de ras pe care trebuie sa-l vezi

Pentru a incheia aceasta lista, vom include un clasic autentic: „ Scarry movie ”, un banner al comediilor parodice , posibil una dintre cele mai performate - si mai cunoscute - in acest domeniu al comediei. Este, de asemenea, unul dintre filmele care au inceput acest sub-gen , facandu-l la moda.

In acest caz, filmul parodiat este '' Scream '' (de unde si celebra masca a filmului), desi gasim si referiri la alte filme horror precum '' Stiu ce ai facut vara trecuta ''. Daca sunteti un fan al horror si al comediei, va va placea acest film. De la inceputul filmului pana la sfarsitul ultimului cadru nu veti putea opri sa radeti. 100% garantat.