Cele mai bune de locuri de vizitat din Malaezia

Cele mai bune de locuri de vizitat din Malaezia Cele mai bune de locuri de vizitat din Malaezia

Există o mulțime de mici sate fermecătoare, cu oameni prietenoși și mâncare delicioasă pentru a vă bucura. Industria turismului din această țară a crescut constant de-a lungul anilor și veți vedea de ce atunci când veți veni aici. Există tot felul de aventuri pe care le poți avea în Malaezia, indiferent de partea pe care te hotărăști să o vizitezi.

Kuala Lumpur este unul dintre cele mai mari orașe din Malaezia și unul dintre cele mai vizitate orașe din lume ! Are influențe ale culturilor indiene și chineze. Fiind capitala țării, are o serie de atracții interesante, inclusiv Turnurile Petronas și Grădinile Lacului Perdana.

Zgârie-nori uriași și grădini frumoase fac contrastul destul de interesant. Există, de asemenea, o serie de locuri excelente pentru a mânca în această zonă, oferind ceva pentru toată lumea.

Munții Kelabit

Kelabit Highlands este un platou cu mai multe râuri mari care trec prin zonă, deci are o industrie agricolă în plină expansiune. Majoritatea oamenilor care vizitează această zonă fac drumeții și sunt multe de văzut.

Există o serie de sate mici care au un farmec unic pe care vă veți bucura cu siguranță. Dacă sunteți serios cu privire la drumeții, ar trebui să încercați să abordați cel mai înalt vârf din Sarawak.

Parcul Național Gunung Gading

Parcul Național Gunung Gading este la doar două ore de mers cu mașina de Kuching și are reputația de a avea unele dintre cele mai frumoase flori din întreaga țară, inclusiv Rafflesia.

Există o mulțime de frumusețe naturală în acest parc și există numeroase trasee de drumeții pentru a le experimenta de aproape. Există chiar și o zonă cu o cascadă uriașă, care este absolut uluitoare

Rezervația naturală Semenggoh este un loc frumos, situat la numai 20 de kilometri de Kuching. Dacă sunteți în căutarea unui loc frumos în care să faceți o excursie de o zi, acesta ar trebui să fie în partea de sus a listei.

Veți vedea aici tot felul de lucruri interesante, inclusiv orangutanii și alte animale. Aceasta este o excursie destul de lungă, așa că va trebui să vă pregătiți pentru un pic de exerciții.

Kuching este o destinație turistică mare în Malaezia de Est și există multe lucruri interesante de văzut. Există o moschee musulmană și templul chinezesc Tua Pek Kong.

Acest lucru este cunoscut sub numele de „orașul pisicilor” datorită muzeului pisicii de aici. Există o piață uriașă care se deschide sâmbătă și se termină după-amiaza duminică. Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru o excursie de o zi în Malaezia.

Parcul Național Bako este situat aproape de Kuching și este unul dintre cele mai bune locuri din întreaga țară pentru a vedea tot felul de animale sălbatice. Există păduri tropicale, precum și plaje cu nisip pe care vă puteți relaxa.

Mulți oameni vin aici să înoate din cauza apelor limpezi și cristaline. Există, de asemenea, o mulțime de oportunități excelente de drumeții, în special în Borneo din Malaezia.

Insula Manukan este situată în Parcul Național Tunku Abdul Rahman și este una dintre cele mai mari insule din zonă. Majoritatea oamenilor vin aici pentru plajă și este destul de spectaculos.

Dacă vrei să fii leneș și să prinzi niște raze pe nisip în timp ce te afli în Malaezia, acesta este locul perfect pentru a merge. Snorkellingul este o activitate foarte populară aici și există o mulțime de animale marine frumoase de văzut.

Sipadan este unul dintre cele mai bune locuri din țară pentru scufundări, așa că va trebui să țineți cont de asta dacă sunteți în căutarea unei adevărate aventuri în timp ce sunteți în vacanță.

Există șopârle uriașe și atât de multe animale care îți vor lua respirația. O mulțime de scafandri serioși vin aici în fiecare an datorită peisajelor uimitoare, atât deasupra cât și sub apă.