Cele mai bune atracții adecvate copiilor pentru vacanțe in Familie

Fiecare familie este specială în felul său și se bucură de lucruri diferite. Unele familii preferă cine frumoase, în timp ce altele le place să se simtă confortabil în pat cu un castron de popcorn și un film pentru familie. Nu există un lucru care să se potrivească tuturor atunci când vine vorba de familii, deci asta înseamnă că fiecare vacanță de familie va varia. Cele mai bune vacanțe sunt cele în care toată lumea se înțelege, așa că dacă urmezi această listă, promitem că toți copiii tăi vor rămâne fericiți tot timpul!

San Diego, California

San Diego este una dintre cele mai potrivite locații pentru copii pe care le puteți vizita. Există atât de multe atracții distractive de vizitat de la grădina zoologică din San Diego, cu tot felul de animale pe care copiii le pot vedea, la Seaworld, la Legoland, care este la doar o distanță scurtă de mers cu mașina. Cu siguranță nu puteți greși cu o vacanță ca aceasta.

Branson, Missouri

Branson are atât de multe de oferit copiilor mici, inclusiv parcuri acvatice și parcuri de distracții. În plus, este casa celui mai mare muzeu de jucării din lume! Nimic nu țipă mai mult decât atracțiile pentru copii!

Huntsville, Alabama

Dacă aveți o fascinație pentru spațiu sau chiar dacă nu, Centrul spațial și rachetă al SUA este un loc minunat pentru a vizita, în special pentru tinerii aspiranți la astronauți. Există exponate incredibile de văzut care angajează copiii în lumea științei și a experimentării. Pregătește-te pentru o zi împachetată și încordează-te în simulatorul de forță g și pregătește-te să mergi prin spațiu și să urmărești imagini spațiale reale.

Insula Coney

Coney Island este un cartier situat în Brooklyn, cu peste 50 de plimbări și atracții de divertisment care sunt deschise strict de la Memorial Day până la Ziua Muncii și în weekend Ziua Muncii până la Columbus Day. Există atât de multe distracții montane russe, mașini de protecție și chiar tabere arcade. Și mai interesante sunt artificiile care se aprind în fiecare vineri în timpul verii.