Cele mai bune 5 hoteluri din California cu plaja

Cele mai bune 5 hoteluri din California cu plaja Cele mai bune 5 hoteluri din California cu plaja

Linia de coastă a Californiei, în timp ce întâlnește Pacificul, strigă magnific cu întinderile sale lungi de nisip, stâncile dramatice, dunele bătute de vânt și orașele portuare. Cu acest tip de apel, nu este de mirare că mulți oameni sunt atrași de această parte a lumii în mijlocul vieții pline de viață a orașului. Asta nu e tot. Există tot atâtea motive pentru care doriți să găsiți unul perfect pentru a rămâne.

Aici, ne uităm la 5 dintre cele mai bune recomandări de hoteluri pe plajă pe care le puteți folosi ca ghid în timp ce vă planificați escapada de coastă.

Casa del Mar din Santa Monica

Casa del Mar din Santa Monica vă întâmpină să vă relaxați cu stil dacă sunteți în căutarea unui sejur romantic de coastă. Bucurați-vă de o faleză oceanică dinamică în inima Silicon Beach, oferind unele dintre cele mai râvnite spații de cazare, fiecare concepută în mod rafinat pentru a prezenta arta de coastă locală și designul rezidențial.

Ritz-Carlton, Half Moon Bay

Bine ați venit în peisajul dramatic al mării și al stâncilor zimțate din Ritz Carlton, Half Moon Bay. Ar putea trece cu ușurință pentru un castel scoțian de pe stâncă, dacă nu ar fi sursa Oceanului Pacific de jos. Cu toate acestea, există mult mai mult în această stațiune de pe malul oceanului. Aici, veți obține totul, de la terenuri de golf și tenis de clasă mondială la băi minerale romane și tratamente faciale de lavandă.

Hotel La Valencia, La Jolla

Timid de un secol, Hotelul La Valencia este încă unul dintre cele mai rafinate sejururi de pe SoCal Coast Pacific. Această proprietate romantică, jucăușă, în stil mediteranean, de-a lungul Oceanului Pacific, este un hotel iconic pe malul oceanului, amplasat de-a lungul La Jolla. Hotelul prezintă un exterior din stuc cu plăci de teracotă, împreună cu un decor elegant, vedere la ocean și o piscină magnifică căptușită cu palmieri.

Monarch Beach Resort, Dana Point

Această stațiune vă oferă un gust al Toscanei din județul Orange. Prezintă fațada sa de piatră simetrică care lucrează pe terasele susținute de stâlpi. Faceți cunoștință cu designul interior elegant și băile inspirate de spa. Nimic nu poate rivaliza cufundându-se într-o pătură de puf de gâscă după o sare relaxantă de mare la centrul spa Miraval.

Surf & Sand Resort, Laguna Beach

Una dintre esteticele care încununează plaja Laguna este Surf & Sand Resort, cu stilul său de bungalou pe plajă boem. Faceți cunoștință cu meniul axat pe sezon, cu fructe de mare, care vă va conduce papilele gustative într-o frenezie.