Cele mai bune 4 aplicatii de editare foto

editare foto aplicatie editare foto aplicatie

Daca ai un cont de Instagram si vrei ca fotografiile tale sa stranga cat mai multe like-uri, ai nevoie de o serie de aplicatii de editare foto care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate cu fotografiile facute de tine.

Fie ca esti un fotograf amator, caruia ii place sa surprinda momentele autentice cu telefonul, ori ai investit deja intr-un aparat foto profesional, aplicatiile de editare sunt un must-have deoarece te pot ajuta sa aduci poza la un nivel cat mai aproape de realitatea pe care ai vazut-o in momentul in care ai facut-o. Acest fapt se datoreaza diferentei dintre ceea ce poate percepe o camera foto si ceea ce vede ochiul uman.

Nu de putine ori ni se intampla ca fotografiile sa iasa prea intunecate, ori culorile sa para sterse. Din fericire, exista o multime de aplicatii gratuite pe care le poti incerca pentru a infrumuseta aspectul pozelor.

Aplicatii de editare foto pentru telefonul mobil

Snapseed

Snapseed este o aplicatie gratuita de editare foto cu ajutorul careia iti poti modifica si imbunatati fotografiile. Aceasta este recomandata si intr-un articol pe calculatorescu.ro care face referire la aplicatii de editat poze pentru Android, fiind chiar prima din top.

Daca de exemplu iti doresti sa scoti un cablu inestetic sau un cos dintr-un portret, Snapseed are un tool de curatare excelent. Plus multe alte optiuni ideale pentru prelucrarea fotografiilor tale preferate.

Este o aplicatie completa prin intermediul careia poti schimba total o fotografie sau o poti edita ca sa o aduci cat mai aproape de realitatea pe care ai vazut-o in momentul fotografierii.

PicsArt

Daca iti doresti sa adaugi stickere pe fotografiile tale, sa le decupezi si sa le adaugi un fundal scos din povesti, atunci PicsArt este aplicatia perfecta pentru tine! Desi varianta free nu este foarte permisiva, ai multe optiuni cu care poti experiemnta pentru a obtine fotografii de mii de like-uri!

De asemenea, este una dintre cele mai folosite aplicatii pentru inlocuirea norilor de pe cer.

VSCO

VSCO este o aplicatie ideala pentru persoanele care isi doresc sa obtina un feed cat mai artistic pe Instagram. Principalele modificari pe care le poti face cu aceasta aplicatie sunt legate de reglarea luminozitatii, a contrastului, adaugarea de filtre sau a unui efect grain, precum si umblatul la colorizare.

Lightroom

Lightroom este cea mai cunoscuta aplicatie de editare foto a momentului. Desi este populara varianta PRO printre experti, pentru cei incepatori exista si varianta free de mobile, care are destul de multe functii interesante. Poti face majoritatea modificarilor disponibile si pe celelalte aplicatii, insa avantajul Lightroom-ului este ca poti crea preset-uri.

Sper ca aceste aplicatii sa te ajute sa editezi mai bine fotografiile pe care le faci si sa reusesti sa captezi atentia urmaritorilor tai cu noile skill-uri de editare foto pe care le deprinzi prin folosirea aplicatiilor mai sus recomandate.

Lumina buna!