Cele mai bune 10 filme ale lui Al Pacino

Cele mai bune 10 filme ale lui Al Pacino Cele mai bune 10 filme ale lui Al Pacino

Insiderul (1999)

Filmul îl urmează pe chimistul conștiincios Jeffrey Wigand (Russell Crowe) care, după ce a aflat despre companiile de tutun care au vândut cu bună știință produse cancerigene publicului, merge într-o cruciadă morală pentru a expune acoperirile nefaste ale industriei

Carlito's Way

După ce au făcut istorie cinematografică cu primul lor film, Scarface , Pacino și regizorul Brian De Palma au aproape replicat succesul cu Carlito's Way . Cel puțin, critic.

Once Upon A Time In ... Hollywood (2019)

În timp ce Pacino are doar câteva scene ca agentul hollywoodian al lui Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), Marvin Schwarz, singura sa colaborare cu Quentin Tarantino este suficient de bună pentru a fi in top.

Scent Of A Woman (1992)

Pacino a câștigat singurul său premiu Oscar pentru munca sa, în calitate de înțelept, colonelul Frank Slade, în Scent of a Woman .

Dog Day Afternoon (1975)

Regretatul Sidney Lumet este responsabil pentru unele dintre cele mai mari filme realizate vreodată, iar datorită rolului sfâșietor al lui Pacino ca Sonny, Dog Day Afternoon este cu siguranță unul dintre ele. Că filmul se bazează pe o poveste adevărată îl face cu atât mai impresionant!

The Heat

Într-una dintre cele mai sclipitoare scene dintre doi dintre cei mai buni actori din toate timpurile , Pacino s-a confruntat cu Robert De Niro in Heat . Putem încă să simțim rezultatul!

Scarface (1983)

În ceea ce este, probabil, cel mai faimos rol al său până în present.

The Irishman (2019)

Există vreo surpriză faptul că prima colaborare a lui Pacino cu Martin Scorsese se află deja printre primele sale trei filme din toate timpurile? Heck nu!

The Godfather: Partea a II-a (1974)

Marea dezbatere continuă să stârnească printre cercurile critice cu privire la ce film este mai bun: The Godf ather al The Godfather: Partea a II-a . Unde stai în chestiune?

The Godfather (1972)

The Godfather a fost nominalizat la unsprezece Oscaruri. Filmul a câștigat trei premii, dintre care unul pentru cea mai bună imagine, cel mai bun actor principal (Marlon Brando) și cel mai bun scenariu adaptat (Mario Puzo și Francis Ford Coppola). Pacino a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru activitatea sa ca Michael Corleone