Cele Mai Bine Vândute Mașini Din 2020

Probabil că suntem cu toții de acord că 2020 a fost un an provocator și interesant,ca să spunem cel puțin.

Din fericire pentru industria auto,lucrurile nu au avut prea mult succes, iar vânzările au mers destul de bine în întreaga lume.

La începutul anului 2020, au fost lansate unele dintre cele mai incredibile mașini și SUV-uri care erau potrivite pentru bugetul și preferințele tuturor. Continuați să derulați pentru a vedea câteva dintre cele mai populare vehicule din 2020.

 

Hyundai Tucson

Comparativ cu 2019, Hyundai Tucson a înregistrat doar o ușoară scădere a vânzărilor,de-a lungul anilor, Hyundai a evoluat extraordinar, producând unele dintre cele mai elegante mașini și SUV-uri. Tucson este un exemplu excelent. Cu peste 91000 de mașini vândute până acum, nu este de mirare că se află pe această listă. Prețul mediu de vânzare cu amănuntul al Hyundai Tucson este de 33.450 USD, ceea ce în ochii noștri merită cu siguranță.

Jeep Cherokee

Știm cu toții cât de uimitoare sunt abilitățile off-road ale Jeep-ului. Ei bine, cu Jeep Cherokee nu este mai diferit!

Pentru toți cei care sunteți în aer liber, având în vedere cumpărarea unei mașini noi, aceasta este fără îndoială mașina pentru dvs.!

Până în prezent,au fost vândute peste 97.000 de unități ale Jeep Cherokee și, deși nu este unul dintre favoritele de top, este totuși un vehicul foarte popular.

Prețul de pornire al Jeep Cherokee este de aproximativ 25.740 de dolari, în timp ce linia high-end este de aproximativ 36.750 de dolari.

Mazda CX-5

Nu este o surpriză faptul că Mazda CX-5 a intrat pe lista celor mai bine vândute mașini din 2020. Mazda a arătat o adevărată atenție la detalii cu această mașină excelentă.

Nu numai că este o mașină foarte distractivă de luat pe drum, dar este de fapt cel mai bine vândut model al Mazda.

Această mașină de mare consum de combustibil a câștigat câteva recenzii și evaluări impresionante, motiv pentru care s-au vândut peste 105000 de unități pana la redactarea acestui articol.Prețul de vânzare cu amănuntul pentru Mazda CX-5 începe de la 25.250 USD, dar în funcție de suplimentele adăugate pe care le optați pentru preț, va crește în mod natural.

Ford Escape

Nu numai că este una dintre cele mai frumoase mașini Ford, dar pentru toți cei care caută senzații tari care doresc să ia o aventură off-road, aceasta este o mașină excelentă pentru dvs. În plus, a fost revizuită ca fiind una dintre cele mai bune mașini de familie pentru 2020. În ciuda faptului că a avut o concurență dură în clasa sa, Ford a vândut până acum peste 132000 de bucati Prețul de pornire pentru Ford Escape este de aproximativ 26.000 de dolari, ceea ce este o mare valoare pentru bani, având în vedere că este una dintre cele mai vândute mașini din 2020

Toyota RAV4

În toată lumea, Toyota este cunoscută ca fiind o companie excelentă de automobile. Și cu RAV4, acest supercar oferă cu adevărat ceva pentru toată lumea. A fost revizuit ca fiind economic și foarte bine echipat. Până în 2020, au fost vândute aproximativ 302 574 de modele și se pare că veniturile pentru acest an sunt încă în desfășurare. În prezent, este unul dintre cele mai bine vândute vehicule. Modelul de bază Toyota RAV4 se vinde cu aproximativ 26.050 USD, în timp ce un model cu caracteristici suplimentare este mai mult sau mai mic de 35.780 USD.