Cele mai bine platite actrite

Cele mai bine platite actrite Cele mai bine platite actrite

Julia Roberts

Cunoscută pentru totdeauna ca Pretty Woman din industria cinematografică, Julia Roberts și-a pus amprenta la Hollywood cu o serie de filme grozave. A câștigat „Cea mai frumoasă femeie din lume” a revistei People de cinci ori și este considerată personificarea frumuseții. A câștigat inimile multora în filme precum Eat Pray Love, Notting Hill și Runaway Bride. Pentru filmul Mona Lisa Smile, Roberts a fost plătită cu 25 de milioane de dolari, ceea ce a făcut-o cea mai bine plătită actriță din lume la acea vreme. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 200 de milioane de dolari.

Sandra Bullock

Sandra Bullock a început să acționeze ca o copilă de cinci ani, făcând debutul la Hollywood în filmul din 1994 Speed. Filmul ei de debut a devenit un succes uriaș și l-a stabilit pe Bullock ca o prezență distinsă în industrie. Bullock a continuat să joace în filme apreciate din punct de vedere comercial și critic, precum Gravity, Miss Congeniality, The Blind Side și Birdbox. De-a lungul celor două decenii de carieră, a câștigat mai multe premii Critic's Choice, Screen Actors Guild și Golden Globe, precum și un premiu al Academiei pentru cea mai bună actriță în filmul The Blind Side. Începând cu 2019, valoarea sa netă este estimată la 200 de milioane de dolari.

Julia Louis Dreyfus

Câștigătoare a 9 premii Emmy, 7 premii Screen Guild și 1 Glob de Aur, Julia Louis Dreyfus a făcut istorie câștigând mai multe Emmy decât oricine a mai avut până acum. Ea este regina ecranului de argint, iar rolurile sale cele mai notabile includ apariții pe Seinfeld, Veep și Saturday Night Live. Dreyfus s-a născut bogat. Fiica lui Gerard Louis-Dreyfus din grupul Dreyfus, valoarea sa netă a fost estimată la peste 3 miliarde de dolari în urmă cu câțiva ani. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 200 de milioane de dolari

Jennifer Aniston

Cunoscută pentru multe lucruri, inclusiv portretizarea ei ca Rachel Green în Friends, flerul pentru comedie al lui Jennifer Aniston în We are Millers and Horrible Bosses, precum și priceperea pentru comediile romantice din filme precum The Bounty Hunter și He's Just Not That Into Tu. Personalitatea ei fermecătoare și magnetismul de pe ecran au câștigat inimile multora, Aniston câștigând în cele din urmă aproape un milion de dolari pe episod pentru Friends. De-a lungul anilor a câștigat mai multe premii Emmy, Globuri de Aur și Screen Actors Guild. Începând cu 2019, valoarea sa netă este estimată la 240 de milioane de dolari.

Jessica Alba

Jessica Alba și-a început cariera de actorie la vârsta de 13 ani, devenind proeminentă pentru rolul din Dark Angel la vârsta de 19 ani. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Alba a jucat în filme remarcabile precum The Fantastic Four și continuarea sa, Ziua Îndrăgostiților și Good Luck Chuck. În 2012, Alba a cofondat The Honest Company, vânzând produse de uz casnic și pentru copii. Începând cu 2019, valoarea ei netă este estimată la 350 de milioane de dolari.