Cel mai bun joc PS4 pe care doriți să-l jucați

Cel mai bun joc PS4 pe care doriți să-l jucați Cel mai bun joc PS4 pe care doriți să-l jucați

Dacă ești un iubitor de jocuri PS4, iată o listă cu cele mai bune jocuri preferate pe care ai putea dori să le joci.

Grand Theft Auto V

Acest joc este de aproximativ trei criminali unici care își planifică șansele de supraviețuire și succes. Ei își asumă o serie de riscuri îndrăznețe și periculoase care i-ar putea pune la punct pe viață.

Red Dead Redemption 2

Acest joc este dezvoltat de aceiași creatori ai Grand Theft Auto V. Este o poveste epică a vieții în America. Dacă vă place să se bucure de o experiență multiplayer cu o lume vastă și atmosferică acest joc este cea mai bună alegere pentru tine.

Persona 5 Royal

Acest joc se bazează în universul seriei premiate. Acest joc este plin de personaje noi, confidente, și profunzimea poveștii. De asemenea, ilustrează noi locații care i-au uimit pe iubitorii de jocuri.

The Last of Us Remastered

Acest joc are modele de caractere cu rezoluție mai mare, cu umbre și iluminare îmbunătățite. Acest joc vă va transforma într-o lume a imaginației.

Orizont: Zero Dawn

Dacă doriți să creați o lume uimitor de bogată și apoi dragostea de a obține pierdut în ea, acest joc este pentru tine. Veți vâna și de a lua în jos diverse creaturi mecanice în acest joc. Trebuie să te gândești la strategiile tale și să iei în considerare opțiunile tale. Acest joc este mai mult decât o taxă în sablare.