Cei mai buni piloti de formula 1

Fanii curselor auto de Formula 1 se pot întreba unde ajunge pilotul lor preferat într-un clasament din acest an. Află mai jos cine ocupă locul de top!

Max  Verstappen

Poate că are doar 18 ani, dar unul dintre cei mai noi șoferi care a intrat în scenă arată deja un potențial enorm. Considerăm că este doar o chestiune de timp până când va face primul său campionat.

Felipe Massa

Deși s-ar putea să nu ajungă niciodată în top, brazilianul Felipe Massa este încă un pilot excelent, făcând destul de mult revenirea la Williams.

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas, născut în Finlanda, poate că nu a reușit să-l învingă pe Massa la Ferrari, dar, în general, este încă un pilot fantastic, care câștigă în general premiile pe care le-a acordat.

Kimi Raikkonen

S-ar putea părea că Kimi a depășit deja apogeul, dar, cu toate acestea, a dat niște performanțe surprinzătoare în competițiile recente, arătând că în cele mai bune zile ale sale, cu siguranță încă le are.

Daniel Ricciardo

Ricciardo a avut un prim sezon deosebit de spectaculos cu Red Bull anul acesta și chiar a reușit să facă o șansă la campionat. Ne așteptăm la lucruri grozave de la el sezonul viitor.

Nico Rosberg

Nico Rosberg este un pilot incredibil care se poate menține cu siguranță printre campioni, dar cu tehnica sa zdruncinată în momentele critice, este blocat pe locul cinci pe lista noastră.

Jenson Button

Jenson Button poate fi acuzat cu greu pentru performanța sa proastă din cauza mașinilor necorespunzătoare. Faptul că a reușit să prevaleze la fel de mult ca și el demonstrează ce bun șofer este cu adevărat Button.

 Fernando Alonso

Alonso continuă să producă performanțe impresionante în competiție, dar se pare că a fost reținut în mod constant de echipe care nu erau chiar la același nivel. În acest moment, probabil că timpul se scurge pentru Fernando.

Sebastian Vettel 

Primul sezon al lui Vettel cu Ferrari a fost deloc uimitor, mai ales având în vedere răsturnarea performanței sale. Dacă nu te-ai gândit deja la el, ar trebui să încetezi să te îndoiești de Vettel ca un candidat serios.

Lewis Hamilton

Poate că nu este o surpriză că Lewis Hamilton se află în fruntea listei noastre, dar performanța sa în cursă a fost deosebit de consistentă în acest an, atât ca viteză, cât și ca tehnică. Acesta nu este ultimul pe care l-am văzut cu siguranță despre Hamilton.