Cei mai buni inlocuitori ai zaharului rafinat

Cei mai buni inlocuitori ai zaharului rafinat Cei mai buni inlocuitori ai zaharului rafinat

Aproape fiecare dintre noi are o relație cu zahărul și, la fel ca alte relații, are și probleme. Zaharul rafinat poate dăuna corpului uman în mai multe moduri, cum ar putea crește nivelul de glucoză din sânge și, de asemenea, contribuie la rezistența la insulină. După ce am auzit toate acestea, totuși, nu putem lăsa delicii pentru totdeauna.

Așadar, pentru a găsi cei mai buni înlocuitori ai zahărului, mulți bloggeri alimentari au fost abordați și întrebați despre înlocuitorii lor preferați. Nu există nicio îndoială că adăugarea acestor înlocuitori de zahăr nu va transforma niciodată o caramelă într-un superaliment, dar cu siguranță ar oferi un îndulcitor natural dietei, care este, de asemenea, benefic pentru sănătatea ta. Urmează lista înlocuitorilor de zahăr recomandată de bloggerii din domeniul alimentar.

ZAHAR DE COCOS:

Rachel Mansfield , dezvoltatorul de rețete și expert în alimente are o vastă cunoștință despre înlocuitorul zahărului. Și, potrivit ei, zahărul din nucă de cocos este cel mai bun înlocuitor al zahărului. Ea a spus sănătății că zahărul din nucă de cocos are dulceața pe care o are zahărul din trestie și nu crește și zahărul din sânge.

Acest înlocuitor de zahăr este fabricat din sevă extrasă din palmierele de cocos. Conține substanțe nutritive precum zinc, fier și tiamină. Mansfield a mai spus că dacă o rețetă necesită o cană de zahăr din trestie, atunci 3/4 cană de zahăr de nucă de cocos ar face trucul. Puteți verifica gustul acestui substitut de zahăr încercând rulourile de scorțișoară ale lui Mansfield. Ea a spus că aceasta este rețeta ei preferată și că are zero la sută zahăr.

SOS DE MERE:

În timp ce vorbea cu Health,  Sassy Gregson-Williams , antrenor personal și autor al cărții de bucate din Marea Britanie, a spus că, atunci când vine vorba de reducerea adaosului de zahăr, sosul de mere este opțiunea ei ideală. Firește Sassy Fondatorul a mai spus că acest substitut de zahăr funcționează bine în brioșe și cookie - uri.

Ea a mai spus că sosul de mere poate fi folosit ca înlocuitor pentru unt și ulei și ajută la umezirea tortului. Pentru a gusta din acest substitut, puteți încerca rețeta Williams pentru  fursecuri cu lavandă cu lămâie . Rețeta include sirop de arțar și sos de mere, ambele în aceeași cantitate.

CONDIMENTE:

Nu orice înlocuitor de zahăr trebuie să fie foarte dulce ca Britt Berlin , bloggerul de sănătate a spus că înlocuitorul său preferat de zahăr este un amestec de boabe de vanilie și scorțișoară. Berlinul nu a folosit niciodată înlocuitori ai zahărului, cum ar fi mierea, sosul de mere, zahărul din nucă de cocos, în dieta și rețetele sale. Pentru a verifica condimentele ca înlocuitor al zahărului, puteți verifica rețeta ei pentru pâine de cartofi dulci. Ea explică sănătății că această rețetă este gustoasă, pe care ai crede că o ai un brownie fudgy.

MIERE:

Nu în ultimul rând, mierea este un alt substitut decent pentru zahăr și oferă o aromă dulce complet naturală. Manuka, o formă specială de miere, conține și proprietăți antibacteriene.

Mierea poate fi folosită în orice și asta este ceea ce o face înlocuitorul ideal al zahărului pentru mulți bloggeri de sănătate. În timp ce vorbea cu Health,  proprietara Kale Junkie , Nicole Modic, a spus că mierea este unul dintre înlocuitorii ei preferați ai zahărului. Modic a spus că o folosește în ceai și pe pâine prăjită.