Cei mai bogati copii din lume

Cei mai bogati copii din lume Cei mai bogati copii din lume

Care este singurul lucru pe care toată lumea aspiră să fie? Bogat! A fi bogat este un vis pentru majoritatea oamenilor și majoritatea își propun să fie bogați pe măsură ce îmbătrânesc. Sigur, banii nu pot cumpăra fericirea, dar banii pot cumpăra lucruri care vă fac fericiți. Dar dacă copiii mici devin bogați. Ce se întâmplă dacă sunt super-bogați și devin modele pentru noi și ne stabilesc așteptări și obiective foarte mari.

Aici vom vedea câțiva dintre copii și adolescenți care au făcut totul de la sine, dar în unele cazuri cu ajutorul părinților lor. În unele cazuri, vom vedea și unii dintre copiii care vor moșteni bani de la părinții și familia lor bogați.

MIA TALERICO

O fetiță de 10 ani din Santa Barbara, California ar putea fi cu ușurință cea mai tânără milionară auto-făcută. Debutul ei în actorie a fost când avea o vârstă foarte fragedă de 8 luni. A fost în popularul serial Disney Good Luck Charlie în rolul Charlie Duncan , care a continuat să acționeze ca cel mai tânăr din familia Charlie . S-a născut pe 17 septembrie 2008. În prezent are aproape 12 ani și are o valoare netă enormă de aproape 2 milioane de dolari.

ALINA MORSE

Fondatorul Zollipops, o companie de milioane de dolari, a livrat acadele în valoare de aproape 2 milioane de dolari în întreaga lume. Înființarea acestei companii a fost în anul 2015.  Alina morse s-a dovedit a fi un antreprenor redutabil. Motivul succesului firmei ei,  Zollipops , este că a reușit să facă o bomboană fără zahăr folosind un substitut chimic numit  Xylitol . Unul dintre cele mai interesante fapte este că  Zollipops  ar putea atinge vânzări de aproape 6 milioane de dolari anul acesta.

SYED SUMAIL HASSAN

Este renumit ca „Sumail” în universul jocurilor online. Pretenția lui Sumail de faimă este faptul că este un jucător de renume mondial Dota-2 . Născut în Karachi, Pakistan, Sumail a luat obiceiul de a juca Dota-2 la o vârstă fragedă de 7 ani. El face parte din echipa numită „Evil Geniuses”, care a participat și a câștigat mai multe prestigioase campionate de Dota-2 , inclusiv în lume -famat „The International 2015”.

În acel an, echipa „Evil Geniuses” a câștigat premii enorme de 6,5 milioane de dolari. Acest lucru a făcut din Sumail cel mai tânăr jucător care a câștigat mai mult de 1 milion de dolari într-un singur campionat de e-sport.

RYAN JOHN ȘI PHOEBE ADELE GATES

Unul dintre cei mai mari filantropi din vremurile noastre actuale este Bill Gates. El a făcut multe donații către diferite organizații caritabile și pentru diverse cauze din întreaga lume. Soția sa, Melinda Gates, face parte, de asemenea, din aceste acte de caritate și donații. Bill și Melinda au anunțat că dintre cei trei copii ai lor, doi dintre ei vor moșteni o mică parte din valoarea lor netă. Se ridică la 10 milioane de dolari fiecare. Motivul pentru care copilul lor cel mare, Jeniffer, nu a găsit o mențiune în listă este că a împlinit 21 de ani cu ceva timp în urmă.

AKSHAY RUPARELIA

Iată un antreprenor britanic care și-a transformat ideea simplă într-o idee puternică. El a transformat această idee într-o afacere de milioane de lire sterline la o vârstă foarte fragedă de 19 ani. În anul 2016, a continuat să își lanseze afacerea Doorsteps.co.uk. Permite clienților săi să achiziționeze case pentru cel mai mic comision posibil. Unul dintre faptele notabile este că Akshay Ruparelia, fondatorul acestei firme, și-a vândut prima proprietate la vârsta de 19 ani. În prezent este a 14-a cea mai mare agenție imobiliară din Marea Britanie.

Copiii descriși mai sus sunt foarte puțini dintre oamenii care au avut o cale foarte diferită spre succes. În afară de ei, alte câteva celebrități și copii tineri notabili care au o bogăție extraordinară în numele lor includ Blue-Ivy Carter (fiica lui Jay Z și Beyonce) cu o valoare netă de peste 1 miliard de dolari, prințul George de Cambridge (fiul prințului William) și Catherine) cu o valoare netă de peste 3 miliarde de dolari, și  prințesa Charlottedin Cambridge (fiica prințului William și Catherine) cu o valoare netă de peste 5 miliarde de dolari. Din toate aceste informații, putem deduce un lucru. Este posibil să devii bogat prin inteligență pură, muncă grea și pasiune. Sau te poți îmbogăți doar prin moștenire. Deci, continuați și găsiți-vă pasiunea și adevărata chemare. Nu știi niciodată când ți-ar putea găsi succesul pe care îl meriți.