Cei mai bine platiti actori

 

Nu este un secret ca actorii au o avere impresionanta, care se mareste pe zi ce trece. Acestia sunt platiti in functie de filmul sau serialul in care joaca, si anume rolul pe care il au si durata aparitiei. 

Multi actori au ajuns sa aiba aceasta meserie si sa fie unde sunt astazi incepand fara vreun gand maret. Viata le-a suras si le-a dat oportunitati imense, care le-au schimbat viata. De asemenea, pe langa aceste oportunitati minunate, exista ore intregi de munca: repetitii, dictie, limbi straine, schimbari de look si multe altele.

Urmeaza o lista a celor mai bine platiti actori din lume in ultimul an.

Pe primul loc il avem pe celebrul Dwayne Johnson, cunoscut sub numele The Rock, care a primit titlul de cel mai bine platit actor de la Hollywood din parte revistei Forbes. Acesta a acumulat, in perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, o mica avere in valoare de 87,5 milioane de dolari.

Filmele in care il puteti urmari pe Dwayne Johnson sunt Jumanji, Furios si iute, San Andreas, Regele Scorpion, Baywatch, Plan de joc, Bun venit in jungla si multe altele.

Al doilea loc este ocupat de catre Ryan Reynolds, care a incasat doar pentru filmul Red Notice o mica avere de doar 20 de milioane de dolari. In total, acesta detine suma de 71,5 milioane de dolari.

Ryan  Reynolds a jucat in filme cunoscute precum Deadpool, Vrei sa te insori cu mine?, Lanterna verde, 6 din umbra, Prieteni si atat, Femeie in aur, Criminal, si altele.

Pe locul trei este situat Mark Wahlberg, care detine suma de 58 de milioane de dolari. Mark este unul dintre protagonistii filmului Ted, o comedie de mare succes lansata in anul 2012. Alte filme in care il puteti vedea pe talentatul Mark sunt Cartita, Luptatorul, Mile 22, Lunetistul, Jaf in stil italian, Agentii de rezerva si Familie de-a gata.

In spatele acestor averi pe care cunoscutii actori, precum cei de mai sus, le detin se ascund ore intregi de efort, atat fizic, cat si psihic. Pentru a ajunge la nivelul la care sunt acum, acesti actori au avut parte de foarte mult stres si nopti nedormite. Este bine de stiut ca ceea ce fac ei este facut din placere si probabil asta le este menirea, si anume actoria. Exista foarte multe persoane talentate in acest domeniu care au potentialul de a ajunge departe, insa trebuie sa munceasca.