Ceasuri la moda pentru acest an

Ceasuri la moda pentru acest an Ceasuri la moda pentru acest an

 Clipe pentru tine, ceasuri pentru proiecte marete sau pentru relaxare cu prietenii, ore petrecute cu copiii sau cu partenerul Unele trec ca gandul, altele abia se tarasc. Dar ceasul de la mana ta le masoara fidel si imperturbabil. 123reduceri ti-a pregatit un ghid al ceasurilor la moda din acest an.

Gest devenit firesc, prinderea ceasului la incheietura nu mai este de mult reflexia unui gand cochet. Dar asta nu inseamna ca ne resemnam la a purta un obiect numai pentru utilitatea sa. Ceasurile noastre ni se potrivesc ca stil, ne insotesc la intalniri cu un aer eficient, dar elegant, si reprezinta neaparat o investitie. Placate cu aur sau platina, infrumusetate de mici diamante sau safire, purtand un nume celebru printre orologeri, ceasurile de dama reprezinta un excelent cadou care marcheaza momente importante.

Un ceas primit cu ocazia nasterii primului copil o va insoti pe fericita mama de-a lungul vietii ei si ii va aminti mereu de momentul special in care i-a fost oferit. Un ceas elegant, valoros, poate fi un dar potrivit pentru o regina, dar si pentru o logodnica, o mama-soacra in devenire, o doamna deosebita care implineste un numar rotund de ani. Exista insa si ceasurile de zi cu zi.

Casual

Pe acelea ni le alegem noi, in functie de toanele sezonului, de nuanta parului sau de culoarea posetei. Asadar, ce mai e la moda in materie de ceasuri?

Inspiratie masculina

O tendinta interesanta, remarcata la majoritatea colectiilor din acest an, este pasiunea subita pentru modelele masculine. Ca si cum inspiratia pentru ceasuri delicate, fragile, cu ornamente feminine ar fi secat, toata lumea isi indreapta privirile cu aviditate catre liniile riguroase, voluminoase, catre luciul metalic si sobrietatea ceasurilor pentru barbati. Poate ca fascinatia pentru gama masculina vine din interesul femeilor pentru complicatele mecanisme de care au nevoie partenerii lor pentru a afla ora exacta.

Calendar perpetuu cu afisaj retrograd, repetitor de minute, turbioane si inca multe alte inventii au presarat calea barbatilor cu jucarii fascinante pentru incheietura mainii, care le permit scufundarea la adancimi la care oricum nu coboara decat scafandrii profesionisti; reglarea automata a orei in functie de fusul orar in care se gaseste in clipa aceea avionul in care calatoreste domnul; o eroare de o secunda la 100 de ani, de parca ai avea la mana Big Ben-ul londonez, nu un ceas personal, de care ai putea sa te plictisesti. Asadar, ceasurile de dama au capatat si ele functii noi, interesante si extrem de utile.

Fantezii cu ritm precis

Pentru segmentul mai superficial de populatie feminina care se orienteaza, in continuare, dupa designul curelei sau dupa ornamentele cadranului, designerii au hotarat ca anul acesta avem nevoie de stralucire metalica nobila; de diamante sau cristale Swarovsky ; de modele mari, pe care sa le citeasca si bunica, din partea cealalta a camerei. Au cazute in desuetudine ceasurile cu afisaj electronic, desi, fireste, acum toate functioneaza cu baterie.

Bratara este, in continuare, un argument forte pentru alegerea unui model masiva, metalica sau din piele intoarsa, cu zale extravagante. Asadar, ceasurile sunt in continuare o podoaba, in primul rand, si abia apoi un instrument precis, dupa care sa te ghidezi. Desigur, ceasurile pentru femeile active, moderne si care trag cu ochiul in garderoba barbatilor sunt si ele ornamentate, elegante si purtatoare de diamante, dar mai discret.