Ceasuri Fossil dama

Ceasurile sunt purtate nu doar pentru functiile lor. Ca orice alt accesoriu, le purtam la mana pentru a ne accentua tinuta, pentru a impresiona sau doar pentru ca ne-au atras atentia. Ceasurile Fossil dama sunt un exemplu foarte bun.

Fondat in 1984, Fossil ofera ceasuri de epoca, avand un farmec incontestabil si o prezenta unica. Aceste ceasuri elegante au modele atractive si vin la preturi foarte accesibile. Fossil ofera sute de ceasuri din care poti alege, o buna parte din ele cu dedicatie clasa pentru femei. Ceasurile variaza de la cele mai distractive si jucause, pana la cele extrem de elegante, sofisticate si cuceritoare. Acestea au dimensiuni diferite si forme variate pentru a se potrivi unei anumite stari de spirit si unui stil aparte. Este momentul potrivit sa cauti cele mai in voga ceasuri Fossil dama.

Unul din cele mai populare ceasuri Fossil dama este modelul functional cu un cadran analog glitz alb. Acesta ofera imaginea unui alb imaculat, cu o rama acoperita de cristale, cu un aspect elegant si fin. Este sclipitor si glamour, fara insa a fi prea stralucitor sau excesiv. Este grozav pentru acele seri tarzii de primavara si vara.

Poti alege sa porti un ceas Fossil dama pentru ocazii formale seara sau in cadrul unor excursii distractive, in timpul zilei. Ceasul este suficient de mare pentru a-ti permite sa apreciezi detaliile sale fine. Cu toate acestea, detaliile nu sunt nici prea mare, ci confortabile pentru incheietura mainii. Bratara din ceramica alba se poate regla usor. Are carcasa si luneta ceramica, ce ofera intregului ceas un aspect superb, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii.

Frumosul cadran alb, care este protejat de cristal mineral, prezinta indicatoare de ora cu tonuri de argint. Cele trei sub cadrane cronografice cu afisaje de zi, data si displayuri 24 de ore, sunt de asemenea elegante.

Pentru femeile cu incheieturi minuscule sau cele care prefera ceasurile mai mici, Fossil ofera alternative usoare si compacte. Un astfel de ceal este cel din otel inoxidabil, cu trei ace. Acest ceas are o curea unica si neconventionala, ceea ce ii ofera un aspect retro chic. Cu siguranta vei primi complimente daca il vei purta la mana. Cureaua din otel inoxidabil completeaza frumos cadranul de argint cu doua piese texturate. Este o piesa frumoasa, care va completa foarte frumos tinutele tale.

Indiferent daca vrei un ceas nou pentru tine sau pentru o prietena draga tie, trebuie sa stii ca exista un ceas Fossil dama pentru orice femeie.