Ce vor prietenii lui sa stie despre tine?

Ce vor prietenii lui sa stie despre tine? Ce vor prietenii lui sa stie despre tine?

 Te-ai intrebat vreodata ce vorbesc barbatii intre ei, dupa ce unul dintre ei incepe o relatie cu o reprezentata a sexului frumos? Ei bine, daca v-ati pus aceasta intrebare, iar raspunsul imediat care v-a venit in minte este ”cat de mari sunt sanii ei?”, aflati ca nu sunteti deloc pe aproape. Repet, vorbim de barbati, care au depasit de mult adolescenta.

escorte365.ro iti prezinta, asadar, cateva lucuri de care prietenii iubitului tau sunt interesati sa le stie despre tine. Citeste in continuare!

”Trebuie sa o cunosc?”

Aceasta este o modalitate politicoasa de a afla daca este vorba de o relatie serioasa sau doar de sex. Asa ca da, este o intrebare pe care orice prieten o pune din capatul locului, pentru a sti cum sa ”managerieze„ situatia prietenului lui.

„Unde v-ati cunoscut?”

Da, si ei sunt interesati de astfel de detalii ”organizatorice”. Si asta pentru ca, in mare parte, aceasta intrebare reprezinta dorinta ascunsa a prietenului de a afla ”unde poate cunoaste si el o femeie asa”.

”Isi doreste copii?”

Da, si barbatii au grija asta. Nu e niciun secret pentru nimeni ca barbatii isi doresc sa procreeze, asa ca e important de stiut daca femeia in cauza isi doreste copii.

”Cat de sexy este?”

Da, asa de tarziu vine aceasta intrebare. La multi aceasta intrebare este una extrem de importanta, dar doar din prisma faptului ca ei sunt deja casatoriti (probabil deja plictisiti de sotiile lor) si ”devoreaza” astfel de istorisiri.

”Face nazuri la mancare?”

Da, este un lucru pe care barbatii nu-l agreeaza. Oricat de ciudat ar suna, niciun barbat nu apreciaza o femeie care nu mananca in prezenta lui, si care, de oricate ori, ar intreba-o ce a mancat ii va raspunde cu ”o salata”. Not sexy, ladies!

”Cum se imbraca?”

Mda, traim intr-o era in care conteaza aspectul, asa ca e de inteles aceasta curiozitate. Multi barbati pun ”eticheta” unei femei doar dupa hainele pe care le poarta, asa ca o simpla descriere a stilului vestimentar poate face pe cineva sa agreeze sau nu pe altcineva.

”Provine dintr-o familie instarita?”

Da, si aceasta intrebare este una legitima, avand in vedere ca sunt destule femei a caror singur scop este sa puna mana pe un barbat bogat. Desigur, faptul ca femeia provine dintr-o familie instarita nu e nicio garantie ca nu este o ”gold digger”.