Ce vedete sau casatori in secret

Ce vedete sau casatori in secret Ce vedete sau casatori in secret
Jonathan Van Ness și Mark London

Van Ness a spus pe Instagram în timpul unei recenzii îndelungate a experienței sale din 2020 că a schimbat în secret jurământurile cu „cel mai bun prieten” al său. "DA!! A fost un secret greu de păstrat !! Mark și Johnny, te ador! „Bobby Berk, co-star al lui Queer Eye, l-a tachinat în ajunul Anului Nou.

Taissa Farmiga și Hadley Klein

Taissa Farmiga s-a căsătorit în secret cu scenaristul și regizorul Hadley Klein în august 2020, a confirmat cuplul în noiembrie pe Instagram. „M-am căsătorit cu cea mai bună prietenă a mea pe 8 august 2020”, a împărtășit atunci studentul American Horror Story. De Ziua Recunoștinței, soțul ei a împărtășit aceeași fotografie, scriind: „Încă mă simt recunoscător anul acesta”.

Scarlett Johansson și Colin Jost

Meals on Wheels a dezvăluit pe Instagram în octombrie 2020 că actrița și comediantul Story Story s-au căsătorit în liniște. „Suntem încântați să împărtășim știrea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o mică ceremonie cu familia lor personală și cu cei dragi, respectând măsurile de siguranță COVID-19, așa cum recomandă CDC”, a spus tweet-ul.

John Cena și Shay Shariatzadeh

Us Weekly a verificat că perechea s-a căsătorit în privat pe 12 octombrie 2020, în Tampa, Florida. Actorul și fostul luptător au împărtășit un mesaj despre fericire cu o zi înainte să apară știrile. „Voi fi mulțumit dacă obțin doar (x).” Acesta este un mod fantastic de a modela o viață petrecută urmărind fericirea și fără a găsi niciodată bucurie ”, a spus el. Cuplul s-a implicat pentru prima dată în martie 2019.

Raven-Symoné și Miranda Maday

Vedeta Cheetah Girls a declarat pe Instagram că ea și partenerul ei s-au căsătorit într-o nuntă discretă în curtea din iunie 2020. „M-am căsătorit cu o femeie care mă înțelege de la declanșator la bucurie, mic dejun până la gustare la miezul nopții, scenă până acasă”, a spus Symoné primul instantaneu căsătorit. "D-na. Pearman-Maday, te ador! ”

Debby Ryan și Josh Dun

În mai 2020, fosta actriță Insatiable și interpretul Twenty One Pilots au dezvăluit că s-au căsătorit în secret în noaptea de Revelion în 2019. Dun i-a propus lui Ryan în decembrie 2018, după ce s-a întâlnit și a ieșit din 2013. În doar 28 de zile, cuplul și-a aranjat Nunta Austin.

„Am început să cochetăm cu noțiunea de a organiza o petrecere de destinație pentru a sărbători noul deceniu”, a spus ea pentru Vogue la acea vreme. „Apoi, în decembrie, am acceptat să ne căsătorim la Austin în ajunul Anului Nou și să continuăm să dansăm până când mingea a căzut”.