Ce sunt strap-on-uri ?

  • Duminică, 8 Noiembrie 2020
  • Diverse

Strap-on-urile fac parte din categoria jucariilor sexuale pentru amandoi, deoarece oricare dintre parteneri poate actiona strap-on-ul asupra celuilalt.

Multi barbati au fantezia de a fi penetrati de partenera, iar sex shop-urile pun la dispozitia oricui exact produsul care permite ca oricare dintre parteneri sa fie penetrat!

Strap-on-urile au devenit la fel de apreciate si comune ca vibratoarele de exemplu, si milioane de oameni din intreaga lume folosesc aceasta jucarie sexuala pentru a oferi si primi placere, indiferent ca sunt barbati sau femei.

Strap-on-urile arata ca un chilot mai mare, care se fixeaza pe talie cu ajutorul unor curele din diferite materiale, iar de aceste curele este atasat un dildo simplu sau cu vibratii, de diferite dimensiuni, culori sau materiale.

Cele mai apreciate strap-on-uri sunt cu siguranta cele realistice, fabricate dintr-un silicon extrem de fin si moale, placut la atingere, care are aspectul si senzatia unui organ genital uman.

Bineinteles, exista si numeroase strap-on-uri colorate pentru ca fiecare client sa aiba de unde alege exact ceea ce-si doreste!

Strap-on-urile cu vibratii sunt extrem de apreciate tocmai pentru ca vibratiile ofera senzatii mai intense si placere mai mare – acestea vin la pachet cu o telecomanda si au mai multe trepte de viteza ce sunt actionate in timpul penetrarii.

Tot din categoria strap-on-urilor cu vibratii, fac parte si asa-numitele „ extensii ” pentru barbati.

Practic, acestea arata ca un strap-on normal, insa interiorul lor este gol, special pentru ca barbatul sa-si introduca penisul in manson.

Tipul acesta de strap-on este ideal pentru barbatii care se confrunta cu dificultate in mentinerea erectiei, precum si pentru cei care au probleme cu marimea.

Strap-on-ul ofera o marime considerabil mai mare penisului, adaugand centimetri atat in lungime, cat si in circumferinta.

 

Un alt strap-on care a avut mare succes in randul clientilor, este cel dublu.

Dupa cum mentioneaza si denumirea, strap-on-ul dublu include doua dildouri si se adreseaza in special cuplurilor care vor sa joace jocuri mai… extreme. Jucaria bilaterala ofera senzatii tari nu doar partenerei ce este penetrata, ci si celuilalt participant la momentul sexual, care se va bucura de placerile oferite de penisul intern.

Acest model de strap-on poate indeplini cele mai nebunesti fantezii ale partenerilor, asadar uitati de timiditate sau de reticenta si incercati un strap-on dublu pentru ca nu veti regreta!

Cand vine vorba despre folosirea acestei jucarii sexuale, imaginatia nu ar trebui sa aiba limite!

Un model de strap-on considerat de lux, este cel dintr-un silicon de inalta calitate, ce a fost special conceput pentru stimularea reciproca. Este unul dintre cele mai de succes strap-on-uri, pentru ca este prevazut in general cu doua motoare si cu aproximativ 9 – 10 functii de vibratii si pulsatii.

Acestea din urma fac ca experienta sexuala sa fie extrem de intensa, iar orgasmul de neuitat!

Totodata, un astfel de strap-on considerat de lux nu functioneaza pe baza de baterii, ci se incarca cu ajutorul unui cablu USB ce este inclus in pachet.

Este usor curbat special pentru a stimula punctul G iar baza deosebita a acestuia va oferi o placere mai mare.