Ce sandale pentru femei se poarta

Ce sandale pentru femei se poarta Ce sandale pentru femei se poarta

Cu totii avem o predilectie pentru un tip de sandale de vara, dar daca vrei sa fii la moda, intr-adevar, trebuie sa obtii o pereche.

Vara soseste si timpul pentru a ne arata picioarele. Da, pe langa faptul ca va faceti o programare pentru o pedichiura perfecta , cu siguranta cautati deja sandale frumoase si versatile pentru aspectul dvs. de vara. Exista multe modele: sandale dama elegante, cu toc sau cu platforma, cu talpa joasa, din materiale si culori diferite ... 

Anii 90 se intorc, dar o fac cu aere diferite. Nimic nu este nou: moda este ciclica, dar materialele si modalitatile de a combina fiecare structura difera. Asadar, merita sa aruncam o privire la ce urmeaza. Nu te va lasa indiferent.

Sandalele cu platforma sunt din nou la moda vara. Este un pantof cu un toc confortabil. Existenta sa poate fi datorita designerului italian de incaltaminte, Salvatore Ferragamo, care in anii treizeci a lansat ceea ce va deveni cel mai faimos pantof al sau datorita modului in care a reusit sa ridice, dar a oferit stabilitate in acelasi timp.

Acum, in 2020, sandalele cu pana s-au intors balansandu-se la extremele feminitatii absolute si excentrice. Aceasta este tot ceea ce ar trebui sa stiti despre tendintele care vor domni in acest tip de pantofi pentru vara.

Culori, sclipici, decoratiuni, platforme ... Exista o mie de modalitati de a purta sandale! Albul s-a impus in aceasta iarna drept tonul la moda cand vine vorba de incaltaminte . Adevarul este ca cizmele inalte in aceasta culoare au triumfat si, de ce nu, si sandalele cu toc. 

Dupa ce au cucerit Grecia, romanii au preluat controlul si au creat sandaua iconica de gladiator . De-a lungul istoriei s-au reinventat si vara aceasta ajung in forma lor cea mai sofisticata: cu tocuri si in culori vii sau luminoase. 

Tehnica de impletire a pielii a fost dezvoltata si la Roma ca urmare a ceea ce tocmai v-am spus. Cizmarii au vrut sa imbunatateasca soliditatea pantofului si s-au indreptat catre acesta. De atunci, totul s-a schimbat si impletirea a devenit, mai ales, o tendinta. 

Sandale cu varful patrat. Anii '90 nu numai ca revin la imbracamintea noastra, ci se intorc si la incaltamintea noastra. Peste doua decenii mai tarziu, sandalele cu varful patrat au lovit din nou lumea modei.