Ce sa vizitezi in Londra, atractii turistice

  • Luni, 19 Aprilie 2021
  • Turism
Ce sa vizitezi in Londra, atractii turistice Ce sa vizitezi in Londra, atractii turistice
Hampstead Heath

Dacă Londra este un oraș al muzeelor, îl puteți numi orașul grădinilor și al parcurilor. Achiziționând 790 de acri de spațiu, Hampstead Heath este într-adevăr unul dintre cele mai mari parcuri din Londra. Cel mai înalt punct al acestui parc este Dealul Parlamentului, de unde vă puteți bucura de vederea minunată asupra întregului oraș.

Acest loc este renumit pentru câmpurile verzi luxuriante, iazurile cristaline și zonele împădurite. Nu numai asta, dar vă puteți bucura de viața sălbatică acolo în pădurile mici și puteți avea o mică aventură acolo. Dacă doriți să vă bucurați de natură în Londra, ar trebui să vizitați aici o dată.

Muzeul Sherlock Holmes

221B, Baker Street! Nu poți rata acest lucru, știi. Intră înăuntru și vei găsi Muzeul Sherlock Holmes. De fapt, apartamentul lui Holmes a fost scris de Sir Arthur Conan Doyle în poveștile sale.

Muzeul este plin de ceară în mărime naturală a carcasei domnului Holmes și puteți găsi, de asemenea, suveniruri și multe alte obiecte ciudate. Ce trebuie să faceți este să stați la coadă pentru a cumpăra bilete și apoi să intrați în acest faimos muzeu. A petrece ceva timp cu detectivul tău preferat din toate timpurile este cu siguranță ceva ce nu experimentezi în fiecare zi.

Shoreditch

Vrei să te bucuri de viața de noapte din Londra? Ești gata să-l faci pe diavol în viață? Apoi, acesta este locul care vă va arunca un farmec pe care nu îl puteți evita deloc. Acest loc este centrul marilor restaurante și pub-uri.

Dacă doriți să fiți acolo în timpul zilei, puteți experimenta bucătăriile remarcabile la restaurante. Dar noaptea este tânără aici. Și când vă aflați la Shoreditch, ar trebui să vizitați Trapeze, barul cu tematică de circ. De ce este atât de popular? Servesc băuturi în căzi mari cu floricele! Interesat? Navigați mai departe!

Horse Parade este o altă practică tradițională a Gărzilor Regale. Și acest lucru îl puteți vizita la terenul de gardă Horse Guards de lângă Whitehall. De fapt, acest teren este folosit pentru toate tipurile de parade și ceremonii.

În fiecare zi, schimbarea ceremoniei gardienilor începe la acest teren la 11 dimineața de luni până sâmbătă și duminică; începe doar de la 10 dimineața. Dacă doriți să vizitați această paradă, puteți fi acolo la momentul dat. Puteți vedea gardienii, țipând unul la celălalt, formând formarea lor și toate. Dacă ai copii cu tine, ei vor adora caii.

Camden Town

Acest loc este un cartier cultural destul de popular în nordul Londrei. Acest loc este renumit pentru cultura alternativă, deoarece puteți obține mulțimea, plină de goti, rockabillies, punks și alte tipuri de turiști. Dacă doriți să urmăriți fața modernă a Londrei, acesta este locul pe care ar trebui să-l vizitați, care este comunitatea mod a orașului.

Ești în cerneală și piercing? Există o mulțime de saloane care vă oferă cele mai bune servicii. Mergeți la Piața Camden, unde vă puteți bucura de numeroase cafenele stradale pentru a savura mâncăruri de stradă, împreună cu restaurantele de pluș, care servesc preparate din bucătăria internațională.

Harrods

Nu vrei să cumperi niște memorii pentru prietenii și familia ta din țară? De ce nu te duci la Harrods? Timp de 160 de ani, Harrods deservește vizitatorii și localnicii cu servicii de primă clasă, cea mai bună calitate a produselor și teatru de vânzare cu amănuntul de top. Odată ce sunteți aici, veți fi aruncat în aer.

Cu 330 de magazine departamentale în clădirea cu 7 etaje, vă puteți confunda doar cu ce să cumpărați și ce nu. Orice vrei în alimentație, tehnologie, modă, obiecte de uz casnic sau orice altceva, Harrods este destinația ta perfectă. Există, de asemenea, 17 buticuri dedicate celor mai importante mărci internaționale, precum Dior, Valentino și Prada.