Ce sa vizitezi in Japonia

  • Marţi, 3 Martie 2020
  • Turism
Ce sa vizitezi in Japonia Ce sa vizitezi in Japonia

Japonia este o tara frumoasa, cu un peisaj extrem de divers pe care să-l explorezi. Dacă sunteți în căutarea locului perfect pentru a merge în vacanță, veți constata că această țară are câteva obiective și atracții incredibile de oferit pentru aproape toată lumea.

Fiecare parte a Japoniei are lucruri diferite și unice de văzut și de făcut, așa că veți dori să luați ceva timp pentru a afla despre această țară. Următoarea este o listă cu cele mai frumoase și fascinante locuri din Japonia, astfel încât să puteți lua decizia corectă cu privire la unde să mergeți pentru următoarea călătorie. Japonia este una dintre cele 30 de țări cele mai vizitate din lume!

Kyoto

Kyoto este un oraș care este binecunoscut pentru templele sale superbe, grădini, temple și palate. Dacă sunteți în căutarea unor oportunități de fotografie uimitoare, acesta este orașul pe care sa îl vizitați cu siguranță.

Acest oraș este printre cele mai bune din punct de vedere al siturilor istorice. Pădurile de bambus din Arashiyama și templele Kinkaku-ji sunt doar două dintre lucrurile grozave despre această zonă a Japoniei. Templul Kyoto din Nanzen-ji din secolul al XIII-lea este unul dintre cele mai renumite situri ale budismului japonez.

Tokyo

Tokyo este cu siguranță cea mai populară zonă a Japoniei pentru turiști, mai ales pentru că are doar atât de multe de oferit oamenilor de toate vârstele. Aici veți găsi o serie de locuri minunate pentru a face cumpărături și a mânca.

Tokyo este cunoscut pentru multe lucruri, inclusiv pentru transportul public incredibil de eficient. Puteți lua trenuri către oriunde aveți nevoie pentru a merge în oraș.  Este capitala Japoniei și sediul împăratului japonez. Cu aproximativ 12 milioane de locuitori este cel mai mare conglomerat urban din lume. Tokyo înseamnă Capitala de Est.

Osaka

Osaka este un oraș port unic și are o mulțime de lucruri distractive pe care să le vezi și să le faci. Parcul Castelului Osaka și acvariul Osaka Kaiyukan sunt doar câteva dintre locurile din acest oraș pe care nu doriți să le pierdeți în timp ce sunteți aici.

De asemenea, veți găsi aici unele dintre cele mai bune restaurante din țară. Kids Plaza este locul perfect pentru familiile de a merge, deoarece este o zonă foarte interesantă pentru copiii cu multe pentru ei. Osaka este al treilea oraș ca mărime din Japonia, după Tokyo și Yokohama.

Hakone

Hakone este un sat mic cuibărit în munți și Muntele. Fuji creează un fundal extrem de pitoresc. Când vizitați acest sat, veți putea să vă bucurați de casa de baie publică, precum și de vizita Mormântul Hakone de la capătul lacului Ashinoko.

Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase locuri din toată Japonia. Hakone este o zonă de lacuri cu multe sate pitorești. Cu o distanță scurtă de Tokyo, acest loc este utilizat din abundență de localnici, precum și de călătorii care doresc să vadă Muntele Fuji de la o distanță mai scurtă.