Ce sa vizitezi in Hong Kong, recomandari

  • Duminică, 18 Aprilie 2021
  • Turism
Ce sa vizitezi in Hong Kong, recomandari Ce sa vizitezi in Hong Kong, recomandari

Piața de noapte Temple Street

Piața de noapte Temple Street este cel mai bun loc din zonă pentru a face cumpărături și veți găsi o mulțime de lucruri diferite de vânzare. Aceasta este o piață extrem de populară în rândul turiștilor din întreaga lume și sunteți obligat să găsiți ceva care să vă placă.

Există o mare varietate de articole, inclusiv haine, bijuterii, alimente, electronice și multe altele.

. Disneyland Hong Kong

Disneyland Hong Kong este un loc cu adevărat magic și locul perfect pentru a-ți lua familia când vii în această țară să o vizitezi. Acesta este parcul tematic care se află în spiritul Regatului Magic și există atât de multe de făcut și de văzut.

Există tot felul de magazine excelente, plimbări și atracții în acest loc, iar copiii dvs. nu vor dori niciodată să plece.

Ocean Park

Ocean Park este un alt parc tematic foarte distractiv, adecvat și plăcut pentru oamenii de toate vârstele. Există 40 de atracții și plimbări cu tematică oceanică diferite pe care le puteți continua aici.

Aici veți putea vedea tot felul de animale marine, inclusiv leii de mare și delfinii. Acesta este unul dintre cele mai populare parcuri marine din China și este ușor de văzut de ce atunci când vizitați.

Ngong Ping 360

Ngong Ping 360 este o telecabină pe insula Lantau. Un loc minunat de vizitat atunci când căutați iluminarea spirituală și o atracție incredibilă de care vă veți aminti mulți ani de acum încolo.

Puteți vedea aici statuia Marelui Buddha Tian Tan Buddha . Este o statuie de bronz mare de 34 metri înălțime a lui Buddha Shakyamuni.

 Piața Fa Yuen Street

Piața Fa Yuen Street atrage o mulțime de oameni în fiecare zi din cauza tuturor locurilor minunate pe care le puteți cumpăra haine, suveniruri, bijuterii lucrate manual și multe altele.

Când îți vine să mergi la cumpărături, acesta este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat. Această piață în aer liber este de obicei ambalată, așa că fiți pregătiți să vă croiți drum prin mulțimi uriașe.

Lan Kwai Fong

Când doriți să vă bucurați de viața de noapte incitantă pe care Hong Kong o are de oferit, cu siguranță veți dori să vă interesați să vizitați Lan Kwai Fong . Există o mulțime de cluburi, restaurante și baruri aici pentru a vă distra.

Acesta este un paradis al privitorilor oamenilor și este o zonă turistică foarte populară. Dacă vizitați din SUA, veți fi cu siguranță în companie bună aici.

Piața Stanley și Casa Murray

Piața Stanley este situată în partea de sud a Hong Kong-ului și este un alt loc minunat de vizitat atunci când doriți să obțineți cheltuieli uimitoare.

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a merge la cumpărături la un buget, așa că va trebui să țineți cont de acest lucru cât timp sunteți aici. Există tot felul de lucruri de calitate pe care le puteți achiziționa pe această piață, inclusiv articole de îmbrăcăminte din mătase și bijuterii costumate chinezești.