Ce sa vizitezi in Hong Kong

  • Duminică, 15 Martie 2020
  • Turism
Ce sa vizitezi in Hong Kong Ce sa vizitezi in Hong Kong

Stanley Market & Murray House

Stanley Market este situat în partea de sud a Hong Kong-ului și este un alt loc minunat de vizitat atunci când sunteți în căutarea unor oferte uimitoare.

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru a face cumpărături cu un buget mic, așa că va trebui să țineți cont de acesta în timp ce sunteți aici. Există tot felul de lucruri de calitate pe care le puteți achiziționa pe această piață, inclusiv articole de îmbrăcăminte din mătase și bijuterii costumante chinezești.

Piața de jad

Piața de jad are o mare varietate de articole de vânzare și niște mici trinket-uri și suveniruri pe care le puteți păstra ca un memento amintitor al călătoriei dvs.

În timp ce există o mulțime de oferte grozave care pot fi oferite aici, există și unele piese de jad foarte scumpe. Dacă sunteți în căutarea unor bijuterii cu adevărat frumoase, cu siguranță veți dori să vizitați această piață.

Piața păsărilor din strada Yuen Po

Piața de păsări Yuen Po Street este o grădină răspândită care atrage proprietarii de păsări cântătoare din toată zona. Există, de asemenea, o mulțime de flori colorate, inclusiv flori exotice și diverse plante de casă pe care le puteți achiziționa.

Aroma plăcută a acestui loc face parte din motivul pentru care vin atât de mulți oameni, dar există o mulțime de lucruri frumoase de cumpărat.

Templul Wong Tai Sin

Localnicii și turiștii vizitează deopotrivă Templul Wong Tai Sin pentru că este un loc atât de frumos. Legenda spune că acest templu acordă dorințele celor care se închină în el.

Aceasta este cu siguranță una dintre oportunitățile mai bune de fotografie pe care le veți avea în timp ce vizitați Hong Kong, așa că este foarte recomandat să mergeți. Arhitectura acestui templu este pur și simplu uimitoare.

Strada Doamnelor

Ladies Street este locul perfect pentru a găsi un mic suvenir sau o piesă de bijuterie la un preț rezonabil. Mii de turiști vin aici în fiecare zi să caute chilipiruri și există o mulțime de magazine înființate pentru a vedea.

De la stația Mong Kok, veți lua E2 și veți merge pe strada Nelson pentru câteva blocuri până când veți vedea această piață.

Piața Golden Bauhinia 

Piața Golden Bauhinia este locul unde veți găsi o statuie de bauhinia de aur, care a fost dată de Hong Kong de către guvernul central al țării. Mii de oameni fac poze cu această statuie în fiecare zi și este cu adevărat ceva special.

Aici sunt numeroase restaurante din această zonă la care puteți obține o mușcătură la care să mâncați, precum și magazine pentru cumpărarea de suveniruri.

Repulse Bay

Repulse Bay are o plajă cu nisip pe care veți fi sigur că veți iubi să vă petreceți timpul. Acest loc este o zonă turistică foarte populară, dar nu este foarte aglomerat dimineața devreme.

Dacă doriți să înotați în ape cristaline, acesta este cu siguranță locul unde să mergeți. Puteți chiar să închiriați un caiac în apropiere și să ieșiți să vă călcați pe apă.

 Parcul umed din Hong Kong

Wet Land Park este un loc minunat pentru a vizita dacă doriți să petreceți ceva timp plimbându-vă în natură. Aceasta este una dintre cele mai frumoase părți ale orașului, plină de fluturi, reptile și pești de tot felul.

Există numeroase trasee de drumeție pe care le puteți parcurge aici și chiar excursii ghidate unde puteți afla mai multe despre efortul de conservare a zonelor umede.