Ce puteti face cu vechiul smartphone – 5 intrebuintari utile la care nu v-ati gandit

Nu aruncati vechiul telefon Android in cosul de gunoi inca! Daca va ganditi la asta, smartphone-urile mai vechi Android pot fi chiar utile. Vechiul smartphone Android vine cu un ecran de inalta rezolutie si un sistem de operare care va permite sa instalati cu usurinta peste doua milioane de aplicatii si jocuri, ceea ce este un plus imens.

Utilizati-l ca un ceas cu aceste aplicatii

Cu nimic mai mult decat o aplicatie gratuita pentru Android si un smartphone, puteti utiliza vechiul telefon Android ca un ceas extrem de precis care sincronizeaza automat ora si data cu un server de timp. Va recomandam un ceas digital mare si nu un ceas simplu de ecran complet. Aplicatia are doar cateva setari, cum ar fi optiunea de a comuta intre modul AM si PM sau capacitatea de a personaliza culoarea cifrelor, deci este foarte usor de utilizat, asa cum o aplicatie ceas ar trebui sa fie.

Utilizati-l ca telecomanda

Cu servicii de streaming TV live, cum ar fi Sling TV, puteti viziona peste o suta de canale live, atat pe vechiul dvs. telefon Android, cat si pe televizorul dumneavoastra de camera. Conectati doar televizorul la un dispozitiv Chromecast sau la televizorul Fire si utilizati telefonul smartphone ca telecomanda.

Transformati-l intr-un dispozitiv de redare muzicala sau podcast pentru Office

In loc sa ascultati radioul, sperand ca veti auzi in cele din urma trupa preferata, de ce sa nu fiti in controlul total al divertismentului dvs. preferat cu aplicatii cum ar fi Spotify sau Pandora? Difuzoarele Bluetooth de inalta calitate, care pot fi conectate fara fir la telefonul dvs. smartphone Android din intreaga camera, au devenit accesibile de-a lungul anilor si pot transforma orice dispozitiv Android intr-un centru de divertisment cu drepturi depline. Trebuie doar sa verificati ce versiune de Bluetooth accepta telefonul dvs. pentru a evita sa platiti pentru un difuzor cu cea mai recenta generatie de tehnologii Bluetooth pentru a afla ca nu puteti beneficia de acesta.

Transformati-l intr-un monitor de securitate independent

Astazi, solutii de securitate excelente pentru casa sau afacerea dvs. sunt disponibile doar pentru cateva sute de dolari, in loc de mii, iar oricine le poate instala fara sa plateasca taxe de instalare mari. Un exemplu bun este sistemul de camere Netgear Arlo, care consta din camere wireless de inalta definitie cu vizibilitate pe timp de noapte si rezistenta la apa. Camerele pot fi montate oriunde si se conecteaza fara fir la statia de baza inclusa.

Dupa ce instalati camerele dvs. Arlo, puteti sa mergeti la Play Store si sa descarcati aplicatia oficiala Arlo Android. Aplicatia include pana la 1 GB de stocare securizata in cloud si va permite sa vizualizati simultan pana la 4 fluxuri video. Pentru a va aduce securitatea la domiciliu la urmatorul nivel, puteti crea reguli complexe de securitate si orare.

Comert sau vanzare pentru extra numerar

Daca tot nu vedeti vreun motiv pentru a va pastra vechiul telefon Android, il puteti vinde intotdeauna pentru bani in plus. Dar, inainte de a plasa un anunt pe Craigslist sau eBay, luati in considerare transformarea pentru o carte cadou Amazon, in schimb. Nu multi stiu acest lucru, dar programul de comert al lui Amazon se desfasoara de cativa ani, permitand clientilor sai sa isi schimbe cartile, manualele, electronica, filmele, muzica, jocurile, jocurile video si accesoriile jocurilor video pentru carduri cadou.

GPS offline

Puteti utiliza dispozitivul dvs. Android ca un ghid de harti offline pentru masina dvs., deoarece exista foarte multe aplicatii de harti offline disponibile pentru dispozitivele Android. Doar descarcati orice aplicatie Harti offline si descarcati intreaga harta a lumii offline in interiorul acestuia, apoi puteti atasa dispozitivul la parbrizul masinii si, prin urmare, utilizati hartile pentru navigare. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la prevenirea tarifelor de date, va protejeaza in zonele de retea inferioare!