Ce parfumuri prefera barbatii pe pielea femeilor?

S-a dovedit stiintific ca exista anumite mirosuri mai placute pentru barbati, atunci cand femeile poarta anumite parfumuri pe piele. Unele mirosuri starnesc fantezii si sunt mai atragaotare. Iata care sunt acestea.

Cand vine vorba de stiinta atractiei, mirosul joaca un rol important in ceea ce priveste daca o persoana se simte sau nu atrasa de tine. O lucrare publicata in 2017, sustine ca vazul, mirosul si auzul sunt trei factori importanti atunci cand cineva considera o persoana ca fiind atractiva.

Cercetatorii spune ca aromele placute pot stimula de fapt parti ale creierului ce au legatura directa cu dorinta sexuala.

 

emag parfumuri de Vanilie

Vanilia a fost folosita ca afrodisiac natural timp de secole. De aceea, nu este de mirare ca vanilia este unul din mirosurile pe care barbatii le considera atragatoare la femei. Asta pentru ca parfumurile dulci si gustoase sunt familiare. Mirosul le aduce aminte barbatilor de zilele de copilarie, asa ca se simt siguri incat sa-ti manifeste atractia si afectiunea.

Vanilia produce sentimentul de fericire universala in lume. Este cea mai apreciata aroma la nivel global. Intra pe emag parfumuri, alege-ti un model cu aroma de  vanilie (de exemplu Dior Addict), foloseste-l cand iesi la o intalnire romantica si vei primi o multime e complimente.

 

Scortisoarea

Originara din India de Sud si Sri Lanka, scortisoara a fost folosita de femei ca parfum timp de secole. Condimentul este unul din cele mai populare afrodisiace pentru barbati, iar motivul stiintific care sta in spatele succesului sau este ca scortisoara creaza senzatia de caldura si emotie la barbati, prin cresterea circulatiei sangelui.

Un parfum cu note de scortisoara poate crea un aer misterios si condimentat in jurul tau, ceea ce te va face irezistibila in fata unei persoane de sex opus. Un exemplu de astfel de parfum cu note de scortisoara pe emag parfumuri este Christian Dior Dolce Vita.

 

Lacramioare

Aceasta floare are un parfum rar, delicat, ce simbolizeaza puritatea si smerenia. In 1956, casa Dior a creat Diorissimo pentru a simula parfumul florii preferate a lui Christian Dior. Un studiu realizat in 1993 a descoperit ca lacramioarele pot intensifica emotiile si pot reduce starea de apatie. Cateva exemple de parfumuri cu note de lacramioare sunt Mont Blanc Legend pentru femei si Estee Lauder Pleasures.

 

Exista si alte parfumuri care functioneaza ca afrodisiace: lavanda, iasomia, sandalwood si parfumul de citrice. Prin urmare, ai de unde alege atunci cand vrei sa devii irezistibila pentru o persoana pe care vrei sa o cuceresti.