Ce ochelari de realitate virtuala sa cumparam

Poate, printre cadourile pentru Craciun, va ganditi sa cumparati ochelari de realitate virtuala (VR). Va ajutam sa alegeti cei mai buni ochelari VR in functie de bugetul dvs. sau de scopul in care doriti sa ii utilizati, precum si avantajele si dezavantajele fiecarui model de ochelari de realitate virtuala pe care il puteti cumpara deja. Pentru fiecare gust si pentru fiecare dorinta, exista o experienta diferita care poate fi traita din confortul casei. Vizionarea filmelor in 3D, jocuri sportive, sunt cateva dintre nenumaratele posibilitati pentru care puteti folosi ochelarii virtuali.

Pentru a sti care este dispozitivul potrivit pentru fiecare nevoie, impartasim aceasta lista cu cele mai bune modele de ochelari de realitate virtuala care se adapteaza fiecarui caz.

Samsung Gear Vr 2 OculusDatorita tehnologiei Oculus, lider mondial in realitatea virtuala, putem explora mediul inconjurator si traim o experienta reala pe care o simtim cu adevarat ca suntem acolo. Acest dispozitiv transforma un smartphone Samsung Galaxy intr-o masina cu realitate virtuala complet portabila si fara fir, cu Accelerometru, Gyrometer, Proximitate (Detectarea Asamblarii / Dezasamblarii) si ecranul de imersie Super AMOLED.

Cu Gear VR obtineti un camp de vizibilitate excelent si imagini clare, filtrare usoara si prevenirea reflexului. Doar un touch sau slide pe touchpad, acum complet plat si mai mare, pentru a controla totul cu mare precizie.

Este usor de utilizat datorita touch pad-ului cu butoane si urmaririi precise a capului. Este compatibil cu: Samsung Galaxy S7, marginea Galaxy S7, Galaxy Nota 5, Galaxy S6 Edge +, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

Sony PlayStation VRUnul dintre cele mai sofisticate dispozitive de realitate virtuala. Aceste lentile combina grafica fluida cu o latenta redusa pentru a oferi o lume incredibila si imersiva, care va permite sa descoperiti o modalitate superioara de a juca pe PlayStation.

Cu ecranul OLED de 5,7 „, mediile hiperrealiste 3D vin la viata. Și datorita microfonului integrat in casca, este posibil sa vorbesti online cu alti utilizatori,sa discuti despre tactica jocurilor si sa consolidezi imersia in lumea virtuala.

Desi necesita o camera PlayStation care sa opereze setul cu casca si un pachet de control PlayStation Move pentru sincronizarea miscarilor, toate impreuna ating un pret mai accesibil decat alte dispozitive de aceeasi calitate.

VR Box Sound 3DAceste lentile au un design exterior frumos, cu linii si finisaje de inalta calitate, in care designul este orientat spre confort maxim in utilizarea functiilor oferite. Acestea sunt construite din plastic din policarbonat de inalta calitate, cu zone captusite in partea care atinge direct cu fata, pentru a evita frecare directa impotriva plasticului.

Sprijina telefoanele mobile a caror dimensiune poate varia intre 4,7 si 6 inci, ceea ce le face potrivite pentru aproape toate telefoanele inteligente de pe piata. Hardware-ul functioneaza intr-un mod foarte simplu. Doar un compartiment trebuie scos din lentile pentru a gazdui telefonul si, odata ce aplicatia pe care dorim sa o folosim, a fost eliminata, este introdusa din nou in ochelari.

In plus fata de videoclipurile in format obisnuit, suporta videoclipuri de format LR3D si are conexiune bluetooth pentru jocuri care necesita acest lucru.