Ce nu vor sa auda barbatii de la partenerele lor?

  • Marţi, 17 Decembrie 2019
  • Familie
Ce nu vor sa auda barbatii de la partenerele lor? Ce nu vor sa auda barbatii de la partenerele lor?

 Barbatii, specia asta … fara de care nicio femeie nu poate trai, sunt la fel de controversati precum femeile. La fel de greu de inteles si la fel de complecsi.

Daca noi femeile ne intrebam cum ne vad ei (daca suntem prea grase, daca avem sanii lasati, daca observa modelul cu sagetele de pe unghii), ei sunt ocupati cu altele. Problemele noastre nu sunt luate in calcul de ei in timpul partidelor de sex. Aleluia, as zice eu! Ce-ar fi sa stie el ca eu ma gandesc ca burta mea arata funny dintr-o parte? Cred ca s-ar distra copios.

In plus, un barbat are nevoie sa auda altceva in pat. Discutiile despre pata de pe ultima rochie pe care am cumparat-o, catelul care trebuie dus la veterinar, vizita inoportuna a soacrei de acum doua zile sau orice alta discutie „existentiala” de-a mea, chiar nu reprezinta vreun interes pentru el. Nici macar o placere, pe cuvant.

Oare vrea sa auda cat de potent e? Adica, cum? „Taurasul meu, te descurci de minune, keep on doing … whatever you`re doing..”, sau „da, da, nu, da, da, nu”? Hm…eu nu fac de astea! Adica, mie clar nu mi-ar placea sa-mi spuna: ” Da, amazoano, asa, calareste-ma, trage-ma de haturi”, neah..!

Orice ar vrea sa auda in timpul partidelor de sex este inca o enigma. Cert este ca sunt cateva lucruri despre care n-ar trebui sa-i vorbesti in timp ce se deruleaza secventele de amor.

sexfete.ro iti prezinta, asadar, cateva lucruri pe care barbatii nu vor sa le auda de la partenerele lor!

1. Discutiile despre fosti. Nu-l intereseaza nici ce par avea, nici cum il vedeai de sus si nici ce stia sa faca. De fapt, barbatii nu vor sa auda decat sunetele pe care ei le provoaca.

2. Despre complexele pe care crezi ca le ai. Crede-ma barbatul ala e intre picioarele tale nu intre obraji, chiar nu va vedea ca ti-a iesit tie un cos. In plus, niciunui barbat nu-i plac femeile nesigure de sine. Lui ii plac femeie hotarate, care stiu ce vor si care din cand in cand sunt suficient de indraznete incat sa preia fraiele.

3. Framantarile tale. Desigur, daca te iubeste, iti da sfaturi, te indruma, te dojeneste dar nu si-n timpul sexului. Adica, omul chiar nu vrea sa auda ca firma ta este in insolventa, ca nu mai gasesti pantofiori roz pe care ai pus ochii acum o saptamana sau ca tipa care te  epila e plecata din tara.

4. Reprosurile tale. Daca vrei sa-l scoti din ale sale, ii poti vorbi in timpul sexului de ce i-a dat like tipei de saptamana trecuta, de ce secretara are check in cu el pe profil la nu stiu ce restaurant sau pur si simplu cine il suna cu secret.

5. Critici. Ar fi cazul sa te abtii de la asa ceva. Adica in loc sa-i spui ” vezi ca mai sus e pestera”, ai putea sa-i spui „lasa-ma pe mine sa incerc”. Clar, nimic nu-l face mai sa se simta mai prost decat daca ar vedea ca nu-si face treaba cum trebuie.