Ce nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei

  • Duminică, 12 Ianuarie 2020
  • Moda/Frumusete
  • Publicat de
Ce nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei Ce nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei

Fiecare dintre noi stie ce anume o avantajeaza, sau crede ca stie, si in functie de asta purtam la noi fardurile de care avem nevoie.

Pentru unele frumusetea incape intr-un mic plic, pentru altele e nevoie de o geanta uriasa sa o cuprinda. Indiferent de tabara in care va aflati, acest ghid va va ajuta sa va dati seama care sunt elementele de baza dintr-un portfard.

Portfardul este o mini geanta pe care o puteti gasi in orice magazin si in care puteti depozita toate lucrurile necesare pentru rutina de frumusete. Vezi cele mai noi tendinte de moda si frumusete pe Conde.

Ce nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei:

1. Crema de fata – nu poti aplica farduri pe un ten uscat, asa ca un strat de crema e obligatoriu. Asigura-te ca ai mereu la tine crema care ti se potriveste, ceva „nongras” si „noncomedogenic” ar fi indicat, ca sa nu-ti incarci porii. Daca mai are si SPF, impusti doi iepuri.

2. Rujul – este un alt jucator important, in stransa competitie cu rimelul. Trebuie doar sa-ti alegi nuanta care te avantajeaza. Nu e cazul sa treaca de preselectie si sa obtina un loc in portfard un ruj pe care l-ai purtat doar o data, la o nunta, pentru ca mergea cu o poseta.

3. Rimelul – este cel caruia intr-adevar i se potriveste expresia „one man show”. El poate singur sa-ti schimbe infatisarea, iar daca este si waterproof nu te va dezamagi toata ziua.

4. Fard de ploape – chiar daca nu il folosesti in fiecare zi, ajuta sa stii ca poti oricand sa-l aplici si sa-ti transformi complet look-ul.

5. Anticearcan – in primul rad asigura-te ca ai unul potrivit pentru nuanta pielii tale, pentru ca de multe ori va fi singurul produs pe care il folosesti. Te scapa intr-o miscare nu doar de cearcane, dar si de pete, pistrui sau acnee.

6. Blush-ul – este arma ta secreta. Cu nuanta corecta poti transmite mesajul „sunt relaxata” sau „sunt gata de party”, in functie de starea ta de moment.

7. Pudra – incearca sa alegi una foarte naturala, care sa nu tradeze neaparat faptul ca te-ai machiat. Doar sa iti faca pielea sa straluceasca.

8. Ondulatorul de gene – te poate scapa din multe situatii in care nu stii cum sa le disciplinezi in cel mai scurt timp. Te ajuta sa capeti rapid un look dramatic, dar daca nu l-ai folosit niciodata nu incerca sa o faci pe fuga in timp ce iti refaci machiajul in masina, de exemplu.

Tu ce ai in portfard?